Цветанов ще участва в конференция „Трафик на хора и кибер престъпления: връзки, противодействие и превенция“

  • 24 октомври 2018 19:11

  • 3391
  • 2
 Цветанов ще участва в конференция „Трафик на хора и кибер престъпления: връзки, противодействие и превенция“
© ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва в конференцията „Трафик на хора и кибер престъпления: връзки, противодействие и превенция“ на 25 октомври 2018 г. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Форумът, който се провежда по повод Европейския ден за борба с трафика на хора, ще бъде открит в 9:30 часа в зала „Мусала“ на хотел „Хилтън“ в София. Организатори на събитието са Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“.

В конференцията ще участват председателят на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, председателят на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле, министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, началникът на отдел „Киберпрестъпност“ – ГДБОП Явор Колев, секретарят на Националната комисия за борба с трафика на хора Камелия Димитрова, Надя Кожухарова от фондация Асоциация Анимус, експертът и консултант по линия на противодействието на трафика на хора Антоанета Василева и др.

Участие във форума ще вземе и българският еврокомисар по цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова. Специални обръщения към участниците в събитието ще имат и Н.Пр. Ема Хопкинс, посланик на Великобритания в България и д-р Хелмут Палдер, бивш ръководен съветник в Баварското министерство на правосъдието.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3391 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.10.24 | 21:51

2
с очила е ногу ентелегентен - мани мани

2018.10.24 | 20:01

1
Ние осигуряваме достъпа на Арабите до Европа, а ще говорим за превенция!!!

Добави коментар

Водещи новини