Бойко Борисов: Едно голямо браво на Илиана Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезателки

  • 16 септември 2018 22:30

  • 646
  • 1
Бойко Борисов: Едно голямо браво на Илиана Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезателки
©

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г уважи официалния прием, с който беше закрито Световното по художествена гимнастика, което се проведе в София. Той поздрави Илиана Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезателки на личния си профил във Фейсбук.

"Едно голямо браво на Илиана Раева, Мария Петрова, всички треньори и състезателки. Да сте живи и здрави и все така да радвате всички в България! Тази вечер на официалния прием на художествената гимнастика им пожелах още много първи места, купи и медали!", обърна се към аудиторията Борисов.

"Това нямаше да се случи без подкрепата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Поканих го тук, за да засвидетелстваме благодарността си. Неслучайно станахме домакини на Световно, благодаря ви от името на всички за огромната ви подкрепа през всички тези години. Борисов винаги се е интересувал от нашите нужди, построиха и "Арена АрмеецАрмеец Застрахователно акционерно дружество “Армеец” е учредено на 9-и април 1996 година, с основни", за да можем да бъдем домакини на този грандиозен форум", заяви от своя страна Илиана Раева.

Последвайте канала на

Novini.bg
646 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ббб

2018.09.17 | 09:56

1
тъпо....

Добави коментар

Водещи новини