Цветанов честити празника на МВР и увери всички полицаи: Имате подкрепата на държавата (снимки)

  • 05 юли 2018 10:19

  • 1005
  • 0
Цветанов честити празника на МВР и увери всички полицаи: Имате подкрепата на държавата (снимки)
© Фейсбук

Зам. - председателят на ГЕРБ и председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа честити във Фейсбук професионалният празник на всички служители в системата на МВР.

„Винаги съм твърдял, че именно тези хора заслужават огромно уважение, защото като своя професионална и лична кауза са поставили сигурността и спокойствието на останалите пред своите лични. Искам да уверя всички бивши и настоящи колеги, че имат цялата подкрепа на държавата и със съвместната ни работа ще направим системата да изглежда по начина, по който всички ние искаме“, написа Цветанов във Фейсбук.

"За мен бе удоволствие да присъствам на тържествената церемония, с която бе отбелязан професионалният празник на служителите в системата на МВР. В рамките на събитието поднесох цветя пред паметника на Незнайния воин и наблюдавах демонстрацията на най-новата техника, с която министерството разполага. Поклон пред паметта на загиналите служители от системата на МВР и дълбоко уважение към всички, които денонощно бдят над обществения ред и сигурност, защото без тях не можем. Още веднъж - честит празник, колеги!"

Последвайте канала на

Десислава Станева
1005 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини