Караянчева изрази съболезнования към семействата на загиналите при катастрофата

  • 13 април 2018 16:20

  • 1196
  • 1
Караянчева изрази съболезнования към семействата на загиналите при катастрофата
©

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изразява дълбоки съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа днес.

„С дълбока скръб приех новината за ужасяващата катастрофа на автобус, която отне живота на български граждани. В този тежък за вас момент позволете ми да споделя най-искрена и човешка съпричастност и солидарност“, посочи Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, цитирана от Фокус.

Председателят на Народното събрание изразява увереност, че отговорните институции ще направят всичко възможно причините за инцидента да бъдат открити и ще бъдат предприети необходимите мерки за ограничаване на войната по пътищата.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пожелава скорошно възстановяване на ранените граждани.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.04.15 | 14:22

1
От кога нашите политици станаха толкова съпричастни към трагедията на обикновените хора ????????/

Добави коментар

Водещи новини