Цвета Караянчева: Присъединяването на България към Шенген ще позволи в пълна степен да отговорим аде

  • 23 април 2018 19:37

  • 15854
  • 8
Цвета Караянчева: Присъединяването на България към Шенген ще позволи в пълна степен да отговорим аде
© Народно събрание

Присъединяването на България към Шенген ще позволи в пълна степен да отговорим адекватно на заплахите за сигурността по външните граници на ЕС, подчерта председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на на среща с председателя на Долната камара на парламента на Нидерландия Хадиджа Ариб. Председателите на законодателните институции на двете страни разговаряха в рамките на Конференцията на председателите на парламентите на ЕС в Талин.

Един от основните приоритети на България е присъединяването й към Шенген, това е и важно условие за пълноценния принос на страната ни към общата европейска сигурност, отбеляза председателят на Народното събрание. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на подчерта, че страната ни отдавна пази външната граница на ЕС по всички шенгенски стандарти. Затова тя призова към България повече да не се поставят нови изисквания, каквито не са поставени пред останалите страни-членки на Шенген, защото и Европейската комисия, и Европейският парламент, и Европейският съвет отдавна са признали, че България е изпълнила всички изисквания за членство в Шенгенското пространство.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посочи, че България желае да продължи продуктивното взаимодействие с Нидерландия в областта на вътрешните работи, сигурността, защитата на границите, и борбата с трафика на хора.Подкрепата на Нидерландия е важна за успешното осъществяване на Българското председателство на Съвета на ЕС, подчерта председателят на българския парламент. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на информира председателя на Долната камара на парламента на Нидерландия за свършеното от България като страна-председател на Съвета на ЕС през изминалите месеци. Европейската перспектива на страните от Западните Балкани, развитието на инфраструктурата, повишаване на сигурността и свързаността в региона е приоритет за България, подчерта тя.

Заинтересовани сме от привличане на компании от Нидерландия в проекти за изграждане и модернизиране на транспортната инфраструктура, отбеляза Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. По думите й съществува потенциал за развитие на сътрудничеството в областта на туризма, планирането и реализирането на инвестиционни проекти.

Novini.bg
15854 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2018.04.24 | 09:53

8
Малей, колко си куха!
курчо

2018.04.24 | 09:52

7
Цветке,долна си .Ти си го знаеш.Аз ще стана трамвай като ни приемат.Айде не се заигравайте.
????

2018.04.24 | 08:28

6
А,как ще стане това другарко,след като ЗАТВОРНИЦИТЕ ни БЯГАТ през ПАРАДНИЯТ ВХОД,а "оградата"ни по границата ОЩЕ не е НАПЪЛНО "УСВОЕНА"????
цеко

2018.04.24 | 07:14

5
ЕС уж ни притискаше за корупцията.Доклада на САЩ казва че тя е непокътната.Тогава за какво ни е ЕС,НАТО,Шенген?Половин БГ опустя!
Говорит Москва

2018.04.24 | 07:14

4
С тия навеждания пред Москва и Путлер и издънките на Бялата Златка, на Мунчо шофьора на самолет и на агент Буда ша видим Шенген през крив макарон
БайГан

2018.04.24 | 07:14

3
ко каза , ко ??? къде се натискаме да влезем ??? там от където другите бягат ??? или сме по тарикат от англичаните или те са по глупави от нас .....
shengen

2018.04.24 | 01:41

2
А кой ще ни пази от Цацаров,Доган,Пеевски?
Груйчо Дочев

2018.04.24 | 01:41

1
България е изпълнила всички изисквания за членство в Шенгенското пространство?!?!?

Добави коментар

Водещи новини