Емил Радев кани в Европарламента призьор от конкурс за есе

  • 08 декември 2017 13:19

  • 1035
  • 2
Емил Радев кани в Европарламента призьор от конкурс за есе
© ГЕРБ, пресцентър

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев осигури специалната награда, с която бе отличен участник в конкурса за есе „Силистра и младите хора”, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По покана на българския евродепутат студентката Росина Георгиева, която е сред изявените автори във второто издание на конкурса, ще посети Европейския парламент в Брюксел.

Награждаването на талантливите участници се състоя в четвъртък вечерта в заседателната зала на Общинския съвет в град Силистра.

„Подкрепих инициативата, защото вярвам, че трябва да стимулираме младите хора да генерират идеи за развитието на своя роден град, да ценят историята му, да бъдат активна част от неговото настояще и да градят бъдещето, за което мечтаят”, коментира Емил Радев и отправи пожелания за здраве и успех към всички млади автори.

В конкурса, организиран от „Уеб Силистра“, участваха младежи до 30 години от Силистренска област. Наградата на читателите получи Сияна Георгиева, на областния управител Ивелин Статев – Мелят Юсеин и Славяна Георгиева, а двете първи награди бяха разпределени между Габриел Стоянов и Едже Яшар.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1035 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
T

2017.12.08 | 13:47

2
Адвокат на ТИМ ли беше бе Боклук

2017.12.08 | 13:25

1
Аз ще участвам с есе: "Костов и неговите бандити", актуална тематика.

Добави коментар

Водещи новини