Цветан Цветанов разговаря с председателя на Албанската републиканска партия Фатмир Медиу

  • 08 декември 2017 11:30

  • 956
  • 0
Цветан Цветанов разговаря с председателя на Албанската републиканска партия Фатмир Медиу
© Пресцентър ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща с Фатмир Медиу от Албания. Двамата разговаряха в рамките на 10-тата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На председателя на Албанската републиканска партия, който е и бивш министър на отбраната (2005 - 2008) и министър на околната среда (2009 - 2013), бяха представени приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС в частта на парламентарното измерение на председателството.

Двете страни се обединиха около мнението, че държавите от Западните Балкани са важен приоритет не само за българското председателство, а и за глобалната перспектива пред Европа.

Именно в тази връзка трябва да се провеждат максимален брой инициативи - икономически, социални, духовни, които да работят за единението на всички народи от региона и обединена Европа, категорични бяха Цветанов и Медиу.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
956 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини