Служители на "Булгартабак" излязоха на протест, Христо Иванов разговаря с тях

  • 06 декември 2017 13:36

  • 1753
  • 3
Служители на "Булгартабак" излязоха на протест, Христо Иванов разговаря с тях
© Булфото

Служители на "Булгартабак - Холдинг“ излязоха на протест днес. Причина за протеста е негативната медийна кампания, която се провежда срещу компанията от страна на лидера на партия "Да, България“ Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Протестното шествие тръгна от националния стадион "Васил Левски“ и се раздели на два лъча. Единият стигна до централата на партия "Да, България" и по-късно мина през редакциите на "Дневник" и "Капитал". Другият мина през Орлов мост и достигна сградата на Народното събрание, където двата лъча се обединиха и проведоха митинг.

Самият Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския коментира протеста: "Пред офиса на „Да, България!“ днес дойдоха част от протестиращите, организирани от „Булгартабак“, заради нашето искане за разследване на твърденията на турските служби, че „Булгартабак“ е източник на контрабанда. Излязохме при тях и поискахме да разговаряме, но организаторите не позволиха да влезем в контакт с хората. През полицията (благодарим за професионалното отношение!), предложихме протестиращите да излъчат представители, които да се качат с нас в офиса и да обсъдим техните притеснения и нашата позиция - отново получихме отказ. Това, което опитах да кажа на хората, въпреки вувузелите и надъхването с мегафон от страна на организаторите, беше:

Тук сме, за да покажем уважение към Вашия труд и притеснения. Ние не сме Ваши врагове. Искаме законност. Искаме страна, свободна от мафията. Искаме институциите да си вършат работата. Ние сме на Ваша страна", обяви Иванов.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1753 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Милка

2017.12.07 | 12:09

3
Горките хорица?! Правилно протестират, дали е под строй или не - какъв ви е проблема? Нали са обвинени от гореспоменатите за контрабандисти... Всеки трябва да се защити, защото това е сериозно обвинение, макар повече да прилича на клевета! Горките ще са, като затворят вратите н
ТТ

2017.12.07 | 10:28

2
А кой е Христо Иванов, че нещо не се сещам. Да не би да е този който беше министър на правосъдието, нищо не направи и сега ще го променя с партията си!Ей какво нещо е егото!!!
nn

2017.12.06 | 17:23

1
Горките хорица! Изкарали ги под строй да протестират, но дори не ги пускат да говорят с Х. Иванов. В кой век живеем?

Добави коментар

Водещи новини