Христо Иванов: Да се предложи сделка на Цветан Василев, показанията му ще накажат виновните за КТБ

  • 15 октомври 2017 17:36

  • 2602
  • 5
Христо Иванов: Да се предложи сделка на Цветан Василев, показанията му ще накажат виновните за КТБ
©

По-опасното от измамите тип „Александър-Спас” е, че у нас има хора, които се представят за политици, за лидери на общественото мнение, целият разговор за ляво и дясно в България също е подмяна на реалността. Това заяви лидерът на „Да, България” Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския в предаването "120 минути" по БТВ.

„В българския контекст и дясното, и лявото са от този тип измами – като понятия са толкова изхабени, че не носят особена описателна стойност. Отказваме да боравим с тях, защото смятаме, че те просто не казват нищо, а маскират реалности. Като казваш „ляво” и „дясно”, това значи някакво противоречие, а, когато погледнем какво се случва в парламента, те са заедно. Като вдигнеш чаршафа отдолу винаги е Пеевски, без значение дали отгоре пише с големи букви „ляво” или „дясно”, подчерта той.

Той коментира и сътрудничеството на „Да, България”, ДСБ, „Зелените”, ДЕОС, БЗНС. Според Иванов целта е не поредно обединение заради „организационните бюрократични действия”, а работа в преследване на конкретни каузи. „Подменяме политиката с някакви апаратни движения, които може би са интересни на някаква група хора, които се надяват с тези движения да си задвижат кариерите”.

По думите му сега трябва да се говори не просто за десница, а за цялостно демократично пространство. „Заедно да превърнем следващите избори, европейските, в референдум за това дали българските граждани са готови да търпят страната полека да се изплъзва от сърцевината на европейския проект към една периферия, която тепърва се формира и която няма да е много уютна за нас”.

Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е скептичен по отношение на закона „Магнитски” в САЩ и приложението му за случая КТБ, по думите му това развитие е част от „играта” на Цветан Василев. „Случилото се в КТБ би могло да бъде осветлено по един адекватен начин само от българските държавни институции, които си вършат работата. Ние, за съжаление, нямаме такива”, подчерта Иванов.

Според него прокуратурата трябва да предложи сделка на Цветан Василев, за да може след това с помощта на неговите показания да накаже политиците, които са направили възможна КТБ и продължават да бъдат част от подобни схеми и след удара по банкера.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2602 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Коце

2017.10.17 | 23:10

5
Христо Иванов иска отново да узакони престъпленията и крадените пари на Цветан Василев. По същата схема мутрите станаха добре облечени бизнесмени. Просто неудобните ги изпяваха на държавата, свидетелстваха срещу тях и в последствие прибираха имуществото им и заграбваха
Спас

2017.10.17 | 18:37

4
Хехехехе! Ти сериозно ли? По-голяма простотия не бях чувал скоро. Явно Василев пак ти плаща за ПР.
Запознат

2017.10.17 | 17:39

3
Тези "журналисти" до кога ще ни натрапват политически трупове? Не разбраха ли, че никой не им иска мнението? Народа каза чие мнение иска да чуе, на изборите!!! Макар че, добре е да го пускат от време на време, да се разбере чий опорки пропагандира :) Че е на дистанционно управле
Христов

2017.10.17 | 17:39

2
Явно Цецо Василев и Христо Иванов играят заедно за отбор Прокопиев!
Будала

2017.10.17 | 17:38

1
Каква наглост! Не стига ли, че най-нагло обра парите на хората ами сега ще му предлагат и сделка. Как ли пък не! Затвор, затвор и пак затвор за Цецо Василев.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини