-
23 ноември 2017 08:38
- 3477
- 1
Хлябът в магазините масово се прави от некачествена пшеница. За да бухне насъщният и да изглежда бял и апетитен, голяма част от производителите влагат в брашното прекалено много консерванти, подобрители и коректори, сочи изследване. Не на това мнение обаче е председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева.
В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR тя заяви, че това изследване е направено с цел уронване на престижа на българския хляб.
„Не е доказано и никакво отклонение от съдържанието на продукта. През последните три години българският хляб присъства и на европейските трапези, с близо 3% се е увеличил износът му през последната година и в него няма нито една опасна съставка", заяви Кукушева.
Последвайте канала на
Свързани новини
Гонзо: Трябва да се направи стадион на Левски, искам да има осъдителни присъди и жестоки глоби
Бленджини: Искам отдаденост на 100%, за да постигнем голямата си цел - ЛА 2028
50 години по-късно! България отново има модерен комплекс за спортна стрелба
Победата на Борусия над ПСЖ предреши големия сблъсък между Бундеслигата и Премиър лийг
Лудогорец ще довършва започнатото срещу Хебър
Зрелищни сблъсъци ни очакват в полуфиналите на Лига Европа
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Служебният кабинет е вдигнал заплатите на някои чиновници?
02 май 202410:39
"Спаси София": Косото паркиране на бул. "Витоша" е по-безопасно
02 май 202413:14
Нинова за решението на МС за строежа на частна детска болница: Да не се прави на ощипан г-н Главчев
02 май 202411:06
ДНК анализът разкри: Велико Минков е биологичен баща на малкото дете на Габриела Пеева
02 май 202412:34
Труп на 50-годишен мъж е бил открит в Ботевград
02 май 202412:09
Момиче е било отвлечено, след като е станало жертва на побой в Козлодуй
02 май 202410:25
Драстичен скок в цената на годишните технически прегледи на колите
02 май 202412:36
Синоптикът Петър Янков: Дъжд и гръмотевични бури около Великден
02 май 202410:47
Куката си татуира името на гимнастичката Цвети Стоянова
02 май 202410:59
2017.11.25 | 18:18