-
23 ноември 2017 08:38
- 3486
- 1
Хлябът в магазините масово се прави от некачествена пшеница. За да бухне насъщният и да изглежда бял и апетитен, голяма част от производителите влагат в брашното прекалено много консерванти, подобрители и коректори, сочи изследване. Не на това мнение обаче е председателят на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите Мариана Кукушева.
В сутрешния блок на Bulgaria ON AIR тя заяви, че това изследване е направено с цел уронване на престижа на българския хляб.
„Не е доказано и никакво отклонение от съдържанието на продукта. През последните три години българският хляб присъства и на европейските трапези, с близо 3% се е увеличил износът му през последната година и в него няма нито една опасна съставка", заяви Кукушева.
Последвайте канала на
Свързани новини
Левски с информация за "Герена": Работи се активно за осигуряване на финансиране за изграждане и модернизиране на нашия дом
България ще търси успешен край в Лигата на нациите
"Запомнете това име": Николай Русев
Още два крана на "Армията"
В Лига на нациите днес: Хърватия ще брани второто си място и директна битка между Сърбия и Дания
Добра новина от щаба на Григор Димитров
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
ПП: Главчев "награди" общини на Пеевски с милиони от държавния бюджет
18 ноември 202414:03
Балабанов: Борисов тласка страната към нови избори
18 ноември 202414:04
Ето къде се обеси 34-годишният полицай в София
18 ноември 202413:44
Работници с версия за инцидента в халето, при което загина млад мъж
18 ноември 202413:18
Пожарникари предотвратиха трагедия в Търговище
18 ноември 202414:49
Силно заразен вирус с повръщане ни удря през зимата
18 ноември 202415:50
Почти 5 милиона руски граждани в големи градове ще попаднат под ударите на американските ракети
18 ноември 202415:57
Откриха телата на две малки братчета в Испания - водата ги отнесла от ръцете на баща им
18 ноември 202415:35
Минус 38.4°C сковават наш град
18 ноември 202414:47
2017.11.25 | 18:18