КТ "Подкрепа" започва Национална кампания под мотото "Да върнем човешкото в себе си!&

  • 10 април 2017 09:30

  • 2270
  • 2
КТ "Подкрепа" започва Национална кампания под мотото "Да върнем човешкото в себе си!&
© КТ "Подкрепа"

КТ "Подкрепа" съвместно със Синдикална Федерация на служителите в МВР, Национална организация "Малки Български Хора" и с подкрепата на Столична община и НОИ започва Национална кампания, която ще премине под мотото "Да върнем човешкото в себе си!". Това съобщиха от пресцентъра на КТ "Подкрепа".

На 11 април 2017 г. от 11.00 ч. президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов, кметът на София Йорданка Фандъкова, управителят на НОИ Бисер Петков, зам.-председателят на СФСМВР Илия Кузманов и президентът на НО "Малки Български Хора" Светослав Чернев ще открият кампанията, като залепят плакати в сградата на "Район Възраждане" и Националния осигурителен институт. В същия час регионални председатели на КТ "Подкрепа", местни представители на СФСМВР, на Малки Български Хора и директори на териториалните поделения на НОИ ще дадат начало на кампанията в Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Кърджали, Плевен, Русе, Стара Загора, Шумен.

С инициативата синдикатът иска да се обърне към всички хора, към цялото общество. Защото държавата не може да ни даде възпитанието, морала, ценностите и добрината в сърцата, посочват от КТ "Подкрепа".

Константин Тодоров
2270 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.04.10 | 19:46

2
Ха ха ха.С подкрепата на Столична община.Всичките директори на общинските дружества назначени или по точно спуснати от общината са най моралните етични добронамерени и ЧОВЕЧНИ. Просто не е за вярване.Нямате и капка свян и срам.

2017.04.10 | 19:45

1
толко старание от страна на държавата , да ни унижи ,смачка ,измами и ограби , и сега бля бля , човещина ? не го вярвам , най -вероятно опразване на някой фонд

Добави коментар

Водещи новини