КТ Подкрепа: Пари има

  • 30 ноември 2011 07:52

  • 4742
  • 8
КТ Подкрепа: Пари има
©

Поне 25 000 души ще дойдат от провинцията на протеста в София, каза директорът на КТ Подкрепа Димитър Манолов в сутрешния блок на Нова телевизия.

През членския си внос хората са си платили пътните предварително, за да дойдат до столицата, обясни той. Манолов каза, че не знае колко е бюджета на синдиката, знае само колко е неговата лична заплата и негодува от нея.

Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко се пържи и той, причината нещо да не е наред е, че в това правителство няма нужната субординация и нуждата на някой да се бърка в работата на другите. Този, фашистът, пошегува се Маналов по адрес на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко е извън играта. Той има вече жълт картон и при още един жълт картон знаете какво става.

Той знае всичко за пенсиите, той е човекът, който страшно много знае. Аз съм му бил началник и съм искал моите хора да са качествени и подготвени. И го знам той колко много знае.

Пари няма, казва Дянков, но всъщност пари има. Той не говори за вход, а само за изход. Има несъбрани приходи, а той говори само за разходи. Искаме Дянков да си ходи, да си влиза в ролята на Левски и да ходи да освобождава други народи. На днешната демонстрация ще бъдат направени популярни 21 народни представители, за които никой нищо не е чул и няма и да чуе.

В Англия протестират заради пенсионна реформа, предвидена за 2020 година, а Дянков иска да увеличи възрастта от днес за утре.

Последвайте канала на

4742 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2011.12.01 | 10:21

8
И децата виждат, че стачките са организирани от Сергей Станишев, смешни синдикати - слугуват на политически сили. Накрая кой ще го отнесе - бедният български народ. Хора мислете с главите си, на никой не му пука за нас, използват ни за изпълнение на собствените си политически амбиции и цели! Накрая ще се окаже че си заслужаваме съдбата.
вкр

2011.12.01 | 10:21

7
Какво още трябва да стане в многострадалната ни държава, за да си отиде неуспялото никъде, но с болни амбиции ново "юпи". Неадекватен отвсякъде !! Случи се така, че контактувах с него, ако контактувах значи да разговаря с теб чрез секретарката си (тогава любовница!!), когато нагло неглижира хора доказали се и по-възрастни мнооого преди него !! Да, ще остане в историята - такова чудо няма, във всеки смисъл на това !! И този който ни го натресе - пожарникаря ББ. , но зависи като какъв !! Все още има време да се поправи !! Имаме достатъчно умни финансисти, но не искат да "слушкат" !!

2011.11.30 | 19:44

6
Някой ще излезе ли на протест, ако намалят парите на партиите? И на парламента, и на президенството? Аз лично ще аплодирам такова решение, а ако въведат и обещания ни данък богатство /не данък колиба/, тогава ехеееее!!!!
smqh

2011.11.30 | 18:55

5
Айде на разходка, при това и безплатна, до София... Ставате смешни, не виждате ли че народа не ви подкрепя?! Като вие имате пари спонсорирани от серГЕЙ и кО, това не значи че в държавата има такива

2011.11.30 | 18:55

4
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло W W W . S P O R T N A M E D I C I N A . C O M

2011.11.30 | 18:54

3
Само аз мога да назова поне 15 фирми в които се работи по 12 ч. а осигуровките са на 4 часов работен ден . И в офисите на шефовете на тези фирми, през ден влизат всякакъв вид проверяващи , и излизат ухилени и доволни !Да не говорим че същите отчитат минимални приходи и т.н. Б.Б. да не се прави на ощипана девица , а да накара НАП и данъчните да си свършат работата . Ако ги изкарат на светло , съм сигурен че приходите в НАП ще скочат повече от двойно!
Офисна мишка

2011.11.30 | 12:55

1
Аз пък мога да ти назова 30 държавни службички където изобщо не се работи, ама пак си взимат заплатите и си имат всички блага на държавен служител! Монетата винаги има 2 страни, защо аз да давам нещо на държавата, след като тя не го използва правилно? А този господин на снимката, понеже е много умен, предложи да се криминализира неплащането или укриване на осигуровки, хаха, и веднага ще имаме към милион и половина криминални българи в отчета. Това му е целта на него, да не прави нищо и другите да му плащат... свърши се вече това.
неосведомен

2011.11.30 | 12:59

2
Дълго време бях в чужбина, та да попитам, къде остана д-р Тренчев? – Да не е умрял?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини