Ремонт на пътя Плевен - Буковлък - Върбица искат жителите на малките селища

  • 05 април 2016 16:46

  • 1211
  • 0
Ремонт на пътя Плевен - Буковлък - Върбица искат жителите на малките селища
© АПИ

Ремонт на пътя Плевен - Буковлък - Върбица искат жителите на малките селища. Те са поставили проблема пред плевенския депутат от ГЕРБ Владислав Николов и председателя на Общинския съвет в Плевен Мартин Митев.

Хората от село Върбица са настояли и да се утрепи подпорната стена зад сградата на кметството, за което са нужни около 5000 лева, допълват от пресцентъра на партията в Плевен. Собственици на къщи до това място и кметът на селото Леонид Балинов са информирали ръководството на Общината, но до този момент средства не са предвидени.

При проливен дъжд дворовете и къщите може да се свлекат върху сградата на кметството, тъй като до недовършената подпорна стена се е появила огромна дупка, твърдят от селото. От ремонт се нуждае улица това населено място, а кварталът около един от площадите - от улично осветление. Радиоточките в селото също не работели, но жителите му плащали такси за тях.

Депутатът и общинските съветници са се ангажирали да се срещнат с кмета на общината, за да поставят въпросите и да потърсят решението им.
 

Нора Виткова
1211 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини