КНСБ свиква спешно Националния стачен комитет утре

  • 16 ноември 2011 20:50

  • 949
  • 0
КНСБ свиква спешно Националния стачен комитет утре
©

Ръководството на КНСБ свиква спешно съвместно заседание на Изпълнителния комитет и Националния стачен комитет на Конфедерацията на 17 ноември.

Заседанието се свиква за взимане решения във връзка с безпрецедентния диктат на управляващите по най-чувствителните за работниците и служителите теми – правото на пенсия и отчитането на професионалния и трудов опит при определянето на възнаграждението.

На заседанието ще бъде разгледана информация за решенията на Консултативния комитет КНСБ – КТ "Подкрепа", както и решение за действията на КНСБ в отговор на призивите на финансовото министерство и парламентаристите на ГЕРБ за суспендиране на Националното споразумение от края на миналата година и увеличаване на пенсионната възраст от 1 януари 2012 г. без преговори, аргументи и анализи, предаде БНР.

Ще бъде обсъдено и поведението на КНСБ във връзка с анонсите на финансовото министерство за отнемане на "класа" на работниците и служителите от стопанската сфера по примера на замисъла за държавната администрация.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
949 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини