Ген. Кирчо Киров: Българските служби работят на предела на силите си

18 ноември 2015 20:12

Ген. Кирчо Киров: Българските служби работят на предела на силите си
© Булфото
2331 4

Трябва да сме наясно с факта, че българските служби работят на предела на своите сили, но тези сили са твърде лимитирани от обстоятелството, че такова е състоянието на нашата държава. Те до такава степен могат да бъдат финансирани, до такава степен могат да бъдат подготвени. Нашите служби, както и службите на нито една държава в света, не могат сами да се справят. Това каза ген. Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след, бивш директор на Националната разузнавателна служба, в ефира на БТВ.

Мисля, че нашите служби на този етап се справят задоволително с тази задача, допълни той.

„Война съществува отдавна и нашите служби и службите на нашите партньори сме във война още от периода на 2003 – 2004 година, когато започнаха действията в Ирак. Специалните службите в цял свят са във война с огромно зло - глобалният тероризъм. Операцията в Париж следва да бъде разгледана в два аспекта – първият, тя е безспорно успешна за джихадистите. Вторият – трябва да приемем с известно съжаление, че френските служби не докрай успяха да изпълнят своите задачи".

Трябва да имаме предвид, че това, което се случи в Париж, не е отделен терористичен акт, това е нещо, което издига нивото на тероризма на по-високо ниво. Това е терористична операция със своя логистика, със своя организация, с участието на голям брой хора, посочи Кирчо КировКирчо Киров Кирчо Иванов Киров е роден в град Силистра. Средното си образование получава в град Враца, а след.

На финала на разговора той заяви, че е притеснен като човек и че следва да очакваме, че ще има и занапред подобни терористични действия и, че държавните ръководства ще обърнат сериозно внимание на силовия си сектор и главно на службите за разузнаване и сигурност.

Мая Йорданова
2331 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
алекс2

2015.11.23 | 15:20

4
Тоя угоеният слуга на Гоце не беше ли за затвора бре ? ц ц ц е прав е Славчо НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!
88

2015.11.19 | 15:40

3
Той не е ли в затвора?
Авиатор

2015.11.19 | 15:40

2
Тоя е фалшив "генерал",точно като боко тиквата.
Krom

2015.11.19 | 15:05

1
А не беше ли обратно Дедь Мороз? Не беше ли, първо да го създадат това зло? То, дорде не речеш и нашите по татово време имаха опит, например Илич Рамирес Санчес, често е гостувал тук. Мен ми се струва Г-н генерал, че нещо бъркате последователността.

Добави коментар

Водещи новини