Ангел Найденов: Това не е изпитание само за Франция

  • 18 ноември 2015 18:56

  • 1704
  • 2
Ангел Найденов: Това не е изпитание само за Франция
©

Няма страх, но има много повече загриженост сред народните представите. Това Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП коментира по БНТ, в предаването "Още от деня". Днес имаше много декларации, осъждащи терористите и случващото във Франция, напомни той.

Едни от основните изводи, според него, е че трябва да се търси взаимодействие между отделните страни. Това не е изпитание само за Франция, трябва да бъдат победени терористите, защото иначе целият свят губи. На прицел са основни ценности - свободата, равенството братството, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Повече внимание трябва да бъде насочено към решаване на проблемите в Близкия Изток. Лошата материална база в българското МВР е част от действителността, която много бързо трябва да бъде променена, каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Ще се сблъскваме с очакванията на другите социални системи, които имат не по-малко нужда, каза той.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1704 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Джани

2015.11.19 | 09:32

2
Това е проблем, пред който е изправено цялото човечество и главно Европа. Време е европейските лидери да спрат да водят малоумна политика ида се вземат в ръце, за да ни предпазят.
Авиатор

2015.11.19 | 09:31

1
Как може да кръстиш свиня Ангел?

Добави коментар

Водещи новини