Ученичка от зарязаните в Испания: В хотела ни имаше проститутки и наркомани

  • 10 юли 2015 08:21

  • 5137
  • 3
Ученичка от зарязаните в Испания: В хотела ни имаше проститутки и наркомани
©

В двузвездния ни хотел имаше наркомани и пияни преди да ни преместят. Беше много лошо. Това обяви ученичка от 11-и клас в Националната финансово-стопанска гимназия в телефонно обаждане до БТВ. Момичето е част от децата, заминали на злополучната екскурзия в Испания.

„Нямам представа какво ще става да края на екскурзията. Хотелът, в който ни бяха вкарали, беше лош. Не знаехме какво става и с багажа ни. Ако не бяха шофьорите да платят, най-вероятно нямаше да се вземем багажа”, пък каза Анна-Мария Тарасова.

Припомняме, че учениците са платили за екскурзията още през февруари, но парите не са стигнали до испанската агенция посредник. Средствата са били достатъчни само за първите две нощувки в Любляна и Кан, за нощувката в Испания парите са дали шофьорите на автобуса и някои от възрастните в автобуса.

Стигнали са децата да бъдат настанени в двузвезден хотел, пълен с проститутки и наркомани, приличащ на бежански център, според техните думи. По-късно от испанската агенция посредник потвърдиха, че парите вече са им преведени, а децата бяха настанени в хотел четири звезди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5137 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.07.23 | 16:01

3
Значи, ще се чувствали като у дома.. :)
ina

2015.07.23 | 16:00

2
BALGARSKA RABOTA..KRADCI ..APASHI,, RAZBOINICI ,tova sa balgarite ..nqmam dumi..

2015.07.10 | 20:47

1
Двуетажните легла изглеждат сякаш от хотела сами се си ги правили.

Добави коментар

Водещи новини