Журналистка: Бомбата със закъснител "КТБ" гръмна, очакват се още

  • 31 март 2015 07:52

  • 6051
  • 1
Журналистка: Бомбата със закъснител "КТБ" гръмна, очакват се още
©

Ние не знаем доколко можем да вярваме на думите на Цветан Василев. Това каза политологът Антон Тодоров в сутрешния блок на БТВ.

Направи ми впечатление, че Цветан Василев в това интервю се представя в бяло, но не стана ясно как са подбрани хората, които владееха държавата. Да направиш политически проект с човек като Бареков показва много лош вкус. Това бе сбирщина и затова резултатите са такива, категоричен е той.

Журналистката Илиана Беновска заяви, че не смята, че това интервю ще сложи точка на прехода. Василев трябва да отговори на въпроса кой създаде бомбата със закъснител "КТБ" и кой държи детонатора. Тя е убедена, че още бомби предстои да гърмят.

Тя посочи, че най-важно е да излезе наяве кои са субектите, които са държатели на големи влогове в КТБ. "Едва тогава ще стане явно коя е групировката, която ръководи държавата", каза журналистката.

Според нея това са съдии, политици, бизнесмени, които за зависими. Аз лично ще настоявам да излезе истината наяве, увери Беновска.

Банката беше взривена от голямото момче Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, обяви Тодоров. Проблемът в България е, че има голям страх от него, заради връзките му със службите.

Аз питах поне 10 пъти Станишев и Орешарски защо се допусна това, но те мълчаха като риби, каза Беновска. Това е банката на настоящите тайни служби.

Според политологът Цветан Василев е сключил сделка със сръбските власти, за да му осигурят сигурност и им е разкрил задкулисието в България. Тази банка осигуряваше финансирането на енергетиката. Аз се учудвам на твърденията на ген. Атанас Атанасов, че КТБ е банката на ДПС. Там са събрани пари от Близкия Изток.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6051 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.01 | 21:43

1
Ку....та разногледа-пак се появи ?киселината работи

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини