Ардино: Никой не знае какво се случва в селата

  • 11 март 2015 08:08

  • 2222
  • 3
Ардино: Никой не знае какво се случва в селата
©

Никой не знае какво се случва в селата около град Ардино, само главният път е изчистен. В града ще има ток и вода, но за селата не се знае кога това ще стане, казаха жители на града пред екип на ТВ7.

За първи път от 5 дни в Ардино са получили хляб и свещи. Вода има в центъра на Ардино. Няма нито едно кметство, което да е отворено. Има починал човек в съседно село, но едва днес трупът му е откаран в Кърджали, за да бъде погребан, казаха жителите на града.

Всички усилия са насочени към общинската пътна мрежа. Чакаме машини от военните. В село Паспал има тежкоболен човек на инсулин, който не може да бъде транспортиран. Трябва да се промени сервитута на високото напрежение и републиканската пътна мрежа. Дърветата са виновни за тежкото положение в региона, категоричен беше кметът на Ардино.
 

Последвайте канала на

2222 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.03.20 | 17:50

3
бюрокрацията ще ни довърши...пълна анархия в управлението..... един кмет не може да каже копче на шефа на полицията ,на училището ,на социалните , на земеделските служби на водното и други... тука не се знае кой пее , и кой плаща....

2015.03.12 | 14:18

2
Дърветата са виновни за тежкото положение в региона, категоричен беше кметът на Ардино.--Не бе ,извънземните са виновни-марсианците.На крив уй вълната му пречи.Виновно е енергото защото си държи жиците над главите на хората ,а не ги прокара под земята както е в белите държави
ddd

2015.03.11 | 11:06

1
Г-н кмете знаем че снега е много,знаем че има паднали дървета, но Вие знаете ли какво е да нямаш никаква връзка с близки, родители и роднини? Нали сте Кмет,нали тези хора Ви избират? Или връзката Ви с тях е само по време на избори. Вие и всички управляващи трябва да направите и невъзможното за тези хора. Вие им го дължите.

Добави коментар

Водещи новини