Вучков не изключи да има подслушвани протестиращи

  • 06 февруари 2015 21:08

  • 1632
  • 6
Вучков не изключи да има подслушвани протестиращи
© Булфото

Да, не мога да го изключа, но не мога и да го потвърдя.

Така вътрешният министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. отговори в предаването „Панорама“ по БНТ на въпроса били ли са подслушвани протестиращи срещу кабинета „Орешарски“.

„Вероятно това е въпросът на деня, но така зададен не може да му бъде даден еднозначен отговор. Аз не мога да потвърдя, но в рамките на многобройните сигнали, изпратени до предишния министър Бакалов и мен, бяха извършени много проверки“, коментира той.

Вучков посочи обаче, че са констатирани някои факти, които трябва да бъдат представени пред обществото другата или по-другата седмица.
„Има установени много служители на МВР, които са обект на наказание. В Дирекция „Сигурност“ констатирахме факти, които според мен са изключително притеснителни. В тази дирекция са създадени начини за заобикаляне на закона за СРС-тата. Наистина ме притеснява този въпрос за СРС-тата“, подчерта министърът на вътрешните работи.

На въпрос дали ситуацията с валежите е овладяна, Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. отбеляза: „Общо взето да, поне допреди малко беше под контрол. Разбира се, има затворени пътища“. Министърът призова хората да бъдат внимателни.

Относно проблемът с изсичането на гори – основен виновник за наводненията – вътрешният министър бе категоричен, че държавата не може да го забрани; вината е колкото на хората, толкова и на държавата и това е грях на всички. Разбира се призна, че по-голямата отговорност е на управлението.

„Аз бях няколко дни във Варненско и Добричко и ми се струва, че хората се отнесоха с пълно разбиране към държавните органи. За първи път се прави масова евакуация, пълноценна, стопроцентова на цели селища“, категоричен бе министър Вучков, който допълни: „Изведнъж проблемът с наводненията и свлачищата няма да се реши“.

На въпрос дали има за цел да уволни главния секретар на МВР, Вучков заяви: „Името на главния секретар не е най-важното нещо в МВР“.

Последвайте канала на

1632 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.02.07 | 15:18

6
ся им се еб@ майката на АТАКА ДПС БСП ББЦ
HAHAHAAAAAAAAA

2015.02.07 | 10:58

4
A VSIZKI NAIBAHA KURVATA BOIKA

2015.02.07 | 15:18

5
Заповядалите незаконните подслушвания - В ЗАТВОРА ЕФЕКТИВНО!

2015.02.07 | 10:58

3
Много изненадани, баси...,като че ли куките не дърпат конците от край време...има ли машинация, далавера без замесени куки!?!?
кери

2015.02.07 | 07:28

2
а ко шъ правиш, ако излезе, че не е вярно, ще се извиниш ли? служебният министър прави такава проверка и тя показа, че няма такова нещо. поредното отвличане на вниманието. и като се има предвид, кой поставя отново този въпрос , май е по добре да си имате едно на ум. по добре проверете него, не се знае утре какво ще ви сервира.

2015.02.07 | 06:50

1
Кой ни подлсушваше КОЙ КОЙ КОЙ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини