Вече не си купуваме само цигани, кулите са паднали, обяви Лечков

  • 28 януари 2015 08:13

  • 4746
  • 6
Вече не си купуваме само цигани, кулите са паднали, обяви Лечков
©

Колкото наказателни дела има заведени към мен, толкова ще заведа към държавата – 6 на брой, за по 500 000 лева. Малко но от сърце.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ бившият кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Вече не е необходимо да си купуваме само циганите по време на избори, вече купуваме прокурори, сваляме кметове. Кулите са паднали, посочи той.

През тези 8 години не съм получавал заплата, все още си ползвам моята лична кола. Нямам необходимост точно от тези пари, за да ми ги връща някой, защити се все пак Лечков, който търси справедливост.

Лечков разкри, че най-големият му опонент е бил прокурор Пламен Стефанов.

Не съм си платил, въпросът е къде е лицето. Аз сега трябва да му търся персоналната отговорност. Зависим ли е прокурорът с постове, недоумява Лечков.

Ако едно дело мине през сърцето ти, значи не си за там, категорично бе „златното момче“ на футбола.

Стефанов е бил замесен в записи на изборите в Сливен, по думите на Лечков, който подчерта: „Аз лична битка нямам, той, ако е имал някаква лична битка“.

Управляващите стоят над тези прокурори, те им оказват натиск, увери Лечков.

Той възнегодува от факта, че: „Работят няколко фирми в Сливен, които са на депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. В Сливен това е – борба за публичните финанси, и аз съм пречка“.

Според Лечков обаче много други градоначалници страдат от това.

Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. посочи, че отново би се кандидатирал за кмет на Сливен и изрази възмущението си, че изборите в града му били купени.

Похвали се с факта, че министърът на земеделието Десислава Танева била препоръчана именно от него.

Последвайте канала на

4746 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
зико

2015.01.31 | 10:50

6
Дела до дупка така се отсояват права.

2015.01.31 | 10:50

5
Успех Г- н Лечков,всички бьлгари трябва да постьпим като него,всичко на глас и назоваване сьс истински имена.НЕ трябва да се мьлчи.Глас народен,глас бижии.
ишщ

2015.01.29 | 00:24

4
тоя пък как няма вече да се засрами,почуди се какви да ги върши.....то бива алчност бива ама неговото край няма!!! Невижда че е затънал отвсякъде и си опетни името...толкова насериозно се е взел че просто се е самозабравил!!! Големия кмет.....
вили

2015.01.28 | 21:42

3
№-1---Изглежда не познавате добре Лечков!Той е същия като тези срещу които говори.Попитайте съгражданите му от гр.Сливен.Хотели,жилища ,а сега е започнал да строи блок в кв.Българка на 2 метра от жилищен блок строен преди 40 години.За него няма ли закони?По този начин той ограничава светлина и слънце на живущите от източната страна на съществуващият блок?Изглежда само неговите пари имат стойност? Само той може да търси права и недостатъците на другите защото има пари.Мойте уважения към футболиста Лечков,но не и към човека който виждам/МИСЛИ САМО ЗА ЛИЧНИ ОБЛАГИ/

2015.01.28 | 18:03

2
POdkrepiam s dve race LEchkov,totalna shurobadjanashtina v tozi grad,zatova polovinata mu naselenie izbiaga.
vasul

2015.01.28 | 13:40

1
toq obikoli vsichki televizii tazi sutrin evala

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини