Лечков съди държавата

  • 27 януари 2015 09:20

  • 1840
  • 2
Лечков съди държавата
©

Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. съди държавата за нанесени вреди, съобщи пред Радио „Фокус”-Сливен самият той.

Искът е внесен в Окръжен съд – Сливен и по първоначални данни, първото съдебно заседание е насрочено за 29 януари.

В същото време, Лечков е завел граждански иск за нанесени неимуществени вреди срещу бизнесменът Илия Георгиев, по прякор Манастира. Говорителят на Окръжен съд – Сливен съдия Мартин Данчев уточни, че Лечков настоява да получи компенсация от 50 хиляди лева. Според иска, Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. претендира, че Илия Манастира му е причинил вреда, като е написал молба, по която Прокуратурата в Сливен е завела дело за търговия с влияние. По това обвинение Лечков бе оправдан от Окръжен съд – Стара Загора. Делото срещу държавата и Окръжна прокуратура – Сливен е заведено след оправдателната присъда на Старозагорския съд. Ищецът Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. настоява да получи компенсация от 550 хиляди лева. От тях 450 хиляди за причинени неимуществени вреди, 2 000 лв. за имуществени и над 99 хил. лв. – обезщетение за забава, уточни съдия Данчев. Съгласно чл. 7 от Конституцията на Република България държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1840 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.01.28 | 12:59

2
Само така, всеки мафиот със спечелено дело срещу държавата
вили

2015.01.28 | 12:59

1
Лечков.........а теб кой да те съди затова ,че използваш приятелски връзки и служебно положение и си започнал строеж в кв.Българка на един метър пред жилищен блок строн от преди 40 години и по този начин источнатачаст от живущите в блока са лишени от светлина и слънце ?Може би се смяташ за БОГОИЗБРАН и можеш да правиш всичко,но иначе търси своите права?Това честно ли е от твоя гледна точка,или и ние да подадем молба да те съдим??????ОТГОВОРИ си първо сам пред съвестта и после се прави на герой с дълбок портфейл!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини