Държавата не може да конфискува имотите на Цар Киро

  • 05 октомври 2011 07:52

  • 9219
  • 29
Държавата не може да конфискува имотите на Цар Киро
©

Смятам, че принципа за конфискация без постановена присъда е много удачен, тъй като това е добър начин за борба с организирана престъпност. Идеята беше да се раздели гражданския и наказателния процес, заяви в предаването Тази сутрин по БТВ председателят на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество Тодор Коларов.

Цар Киро обаче няма да бъде клиент на комисията и ще запази имотите си. Ако Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от е бил привлечен като организатор на престъпна група за джебчийски кражби, комисията може да се самосезира, заяви Коларов. Ако беше предвиден закон, в който е предвидено, че комисията може да работи по сигнали на граждани, можехме да работим, сега обаче е невъзможно. Обвиненията срещу Цар Киро са за заплаха за убийство, които не предвиждат отнемане на имуществото му, тъй като престъплението не е изключително тежко. Законът не е ефективен, тъй като приложното му поле е по-тясно, заяви Коларов. В закона не е предвиден случай на конфискация на имущество придобито по незаконен начин ако престъплението е по служба, добави Коларов.

Последвайте канала на

Novini.bg
9219 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Българин

2011.11.10 | 13:36

29
Заплахата за убийство......доведе до убийство!!!! Има убит младеж, що всички го пропускате и говорите за някакви си там заплахи?!!! Имам чувството че такива безпросветни и безродни лойни мангали като тоя боклук киро самите служители от властта им казват и помагат как да се измъкват от законите, вместо да се борят с тях. Откъде толкова акъл иначе у тоя мангал дето едно правилно изречение неможе да състави.С едни адвокати само не става. Създават се и се ползват разни вратички в законите, разследващите и прокуратура не си свършват работата заради некадърност, мързел или подкупност и заповеди от горе. А съда удобно ги пуска пак заради подкупност и заповеди от горе.Цялата им система сигурно е такава.И сигурно самата власт им мисли и осъществява начините по които да не влязат в затвора.Договорки, изгоди, удобство, корупция.... Партиите и хората зад тях въртят бизнеса, дават мръвка и на престъпници като тоя за да са лицето им за пред народа и всичко се умешва за да продължават да ни стрижят като стадо овце. Е поне овчаря си пази стадото да не измрат овцете а тия?!!А кой знае колко по дълбока и гадна е цялата работа.
ми тогава

2011.10.07 | 00:15

28
Не е вярно че немогат да се осъдят и със сегашните закони, просто сте некадърни и мързеливи (или подкупени), а ако има лобистки закони купени за да обслужват партиите и техните престъпници ги променете. Така както гледам просто всички ви трябва да замениме и да ви уволним и законодателната и съдебната и изпълнителната с мвр, просто не ставате за никъв х.й.
народа

2011.10.06 | 23:54

27
Евроквалификацията за юноши до 19 години между България и Русия, която ще се играе на стадион "Локомотив" в парк "Лаута"Пловдив, на 08.10.11г. (събота), ще бъде благотворително за младежите, загинали в село Катуница. Всички присъстващи на двубоя ще трябва да заплатят билет на стойност 2лв.Както е известно за този двубой се очаква да присъстват фенове от Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора и много други градове, които по-време и след двубоя отново ще протестират срещу беззаконието и бездействието на държавата .
КИКИ

2011.10.06 | 23:53

26
МАХНЕТЕ ТАЯ СНИМКА , ЧЕ КАТО ГО ГЛЕДАМ КОЛКО Е НАГЪЛ НАПРАВО.....КАТО НЕ СА ДОБРИ ЗАКОНИТЕ , ДА ГИ ПРОМЕНЯТ, ТАКА,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО. Ами и аз няма да плащам вече данъци, вода и т.н. Да видим дали и 1 месец ще ми дадат безплатно да ползвам вода или ще ми отрежат тръбите набързо. Е затова се бунтува народа , ама на някои им е неудобна истината и я изопачават.

2011.10.06 | 22:16

5
Пак ли ви платиха бе вашта мама подкупна
lili

2011.10.06 | 23:52

25
zadai vapros na tezi kadeto vi podvedoha gospoda nacisti uverihteli se 6to za nacia ste za tazi darjava dubedavci dolni toi lie vinoven za va6ta tapa kultura
Petko

2011.10.06 | 23:35

24
Abe tia rabotata e IASNA!!! Nito shte mu vzemat imotite , nito shte go osadiat!!! Zatova Inatova tolkova darjeshe da ne se paliat kashtite na 4ovekat kojto i PLASHTA!
Янко музиканта

2011.10.06 | 23:35

23
Ще го държат още малко докато не минат изборите в най-добрият случай и после ще го пуснат....Абе може дае всякакъв,но факта, че държавата не може да го пипне с пръст, та дори и го пази ясно говори за кво става дума и точно такива като него май се оказват доста умели играчи....хахха
........

2011.10.06 | 23:35

22
запалете му и другите къщи .. иб*си те по тая логика няма да му направят нищо и заради момчето..
13

2011.10.06 | 23:35

21
Скапана държава,нямаме един читав закон.И как ще имаме,като тези,които ги гласуват са най-голямите крадци.
предизвестената истина

2011.10.06 | 23:35

20
Браво на българския съд, браво на властта! Циганин да си в тая забравена от Бога държава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини