Царица Костадинка към полицаи: Ще ми вземете оная работа!

  • 04 октомври 2011 13:52

  • 15620
  • 20
Царица Костадинка към полицаи: Ще ми вземете оная работа!
©

Царица Костадинка се е проявила при шумен арест на благоверния си съпруг Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от, Цар Киро. През 1992 г. Бившата шефка на следствието в Пловдив Християна Вангелова отишла заедно с полиция по проверка за производство на алкохол.

Когато видяла полицаите царица Костадинка си вдигнала полата и се разкрещяла към следователката с думите “Ей тая работа ще ми вземете.” През цялото време кълнеше, плаши ме, че щяла да ми пусне нейните циганки да ме побъркат. Лоша жена, споделя пред 24 часа Вангелова. Ние с полицията обаче влязохме, а той внезапно взе да припада, хвана се за сърцето. Жена му Костадинка го прегърна, а той обели очите. Този номер със сърцето му е като запазена марка, разказва следователката.

На 20 февруари 1992 г. са заловени тонове спирт от Украйна. Прибираме го, а той ни заплашва с висши прокурори и с тогавашния шеф на полицията Иван Георгиев. Звъня на Георгиев и му казвам: “Какви ги говори Киро?” А той вика: “Действай, както прецениш.” И ги задържахме със сина му Иван, вече покойник. Киро обича да демонстрира близки отношения с големци, убедена е Вангелова.

Последвайте канала на

Novini.bg
15620 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
pepino

2013.05.23 | 14:39

20
А така , не е лошо преди да гласуваш за някой, да видиш какво е направил за тая скапана държава. А АТАКА не е направила нищо, просто иска власт а властта трябва да е в нас . Ние сме силата а не някаква си партия която гони интереси .

2013.05.23 | 14:39

19
Защо не дадете на народа власт и той да реши кой е цар ,царица какво ще им вземем, ядем и т. н. Ние бьлгарите ще решим най добре как да си изпратим гоститеее.Такива уроди не заслужават да живеят в НАШАТА ДЬРЖАВА.
БЪЛГАРИН

2013.05.23 | 14:38

18
Понеже гн.премиера цитира всеки един данък който ни налага че го имало в италия,германия,испания и тн и за всеко второ нешо цитира берлускони и саркози,защо не изменят закона както е в италия ? Циганин който не си плаща данъците,няма право на италянско гражданство и няма право да гласува.Тези които живеят в катуните не ги закачат до първото нарушение на закона в което ги залавят и следва екстрадиране на където им хване.Защо не го направи това гн.ПРЕМИЕРА,а ни показва своята любов към БЪЛГАРИЯ по други начини? Като как да пребием будните деца на БЪЛГАРИЯ за 300 000 гласа

2012.05.26 | 12:09

17
nqma da ti se povqrva,carice an vmirisanite vagini
Светльо

2012.05.26 | 12:09

16
Хора, осъзнайте се! Каква царица, каква кралица?! Това е подигравка с народа, недей да ги вдигате тези престъпници. Това са мангали, които тъпчат закона години наред и сами си определят правилата. Стига с това медийно засилване и постоянно занимаване с "цар" Киро и наследниците му. Стига! Защо не хванете за мен да напишете и да ме наричате цар Светослав?! Не съм интересен. Всички медии трябва да разберат, че такива гниди трябва да бъдат мачкани, а не да им се чеша егото - бил цар!
баба Вуна

2012.05.26 | 12:08

15
Царице ли си какавато си там да да ти го набутам във лилавата ............Ало журналистите до кога ще ни занимавате със тая циганка миризлива .Аре стига бе .
маца

2012.05.26 | 12:08

14
Няма по-тъпа журналистика от българската! Какви са тези царе, царици и принцове мангали? Как никой не се чукна по главата що за бълвоч изсипват върху нас по ТВ, преса и на всякъде....
Koko

2012.05.26 | 12:08

13
Е, тва са шибани цигански уроди, те даже не могат да живеят като хора - те могат само да осмърдяват и осират всичко около тях, да крадат бият и изнасилват!!! Нека Европа да си ги интегрира, може да им харесва да ги плющят смрадливи мангали в дебелите бели задници!!! То сигурно можем да приобщим павианите, а и с нашата търпимост може и хора да ги направим , ама циганите-лайнояди със сигурност никой не може да ги направи хора, даже и еволюцията ги е подминала, те генетично не са способни да подобряват живота и битовите си условия .... Писна ни от смрадливи нагли мангали, щом живеят в България да работят и да си плащат данъците, ако ли не - за какви права говорим???
zee

2012.02.05 | 19:30

12
ohh kakva protivna cigankaaa!!! taia po nahalna i ot muja si mi se struva!! otdavna ne sum vijdala cigani slava bogu, i s taia statia se setih kakvi gnusni, mrusni i protivni su6testva sa tva ciganite..blaahhh 6e povurna
годо

2011.12.22 | 18:28

11
Ще се опитам да обясня на циганите защо не ги обичам и защо не може нещата да продължават така: 1.Не зная защо вие си мислите, че някой в тази държава ви е длъжен с нещо-разберете никой не ви дължи нищо, всичко на този свят струва пари и ако ги нямаш, никой няма да ти даде нещо -ей така понеже си се родил! 2.Разберете най на края, че всичко в тази държава си има собственик и не можете да си вземате това което искате без да платите за него-тоест не можете да ползвате ток, вода, дърва и всичко останало без да плащате за него! 3.Не може да очаквате от държавата да ви лекува цял живот без да сте платили и един лев здравни осигуровки, не може да очакваш да вземеш пенсия без да си внесъл и един лев осигуровки! 4.Не може само да правиш деца и след това да не се грижиш за тях, ако не можете да отглеждате дете, не го правете, държавата не е длъжна да ви отглежда децата! 5.И най важното- никой не е длъжен да ви намери работа, това е ваше задължение! Това което съм изброил по горе важи за всички нормални хора по света, не си мислете, че е само за вас - в една държава хората имат както права, така и задължения!Не може да ползваш само правата, без да си изпълняваш и задълженията- няма такова място на земята. И не ми казвайте, че няма работа за вас, познавам доста цигани които работят и се опитват да бъдат нормални хора, за което ги уважавам.Ако в града няма работа, по селата общините ви даваха безплатно земи да ги обработвате и да се изхранвате, но до колкото зная много малко от вас приеха това предложение-така е понеже се научихте държавата да ви храни, но това не може да продължава така и в скоро време като държавата си влезе в ролята на собственик и органите на реда започнат да прилагат закона и спрямо вас и не можете да придобивате вече нищо безплатно и като ви натисне глада, тогава съм сигурен, че ще намерите законно препитание!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини