Оставиха Цар Киро в ареста

  • 30 септември 2011 11:46

  • 4343
  • 4
Оставиха Цар Киро в ареста
©

Асеновградският районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража” на Кирил Рашков, обвинен за закана за убийство.

Съдия Мария Пейчева съобщи, че не общественият интерес налага тази мярка, а всички събрани доказателства и законно основаните искания за това. Има реална степен на опасност да се извършат нови престъпления от Рашков, тъй като досъдебното производство е в начален етап и има вероятност той да се укрие.

Мярката за неотклонение може да се обжалва в тридневен срок пред Пловдивския окръжен съд. В случай на обжалване заседанието ще бъде на 4 октомври.

Пред сградата на Асеновградския районен съд няколко жители на Катуница при изкарване на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от викаха „Убиец”, „Искаме смърт”. Всички те бяха недоволни от факта, че съдът е сменил началния на делото с цел да не дойдат жителите на селото. Половината село е имало намерение да дойде в съда.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4343 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Стършела

2011.10.02 | 02:43

4
Ето,за милионен път съдебната ни система се доказа колко е *бана .
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипч

2011.09.30 | 23:30

3
W W W . O R I GI NA L N I . B E = футболното екипчее 11/12г Закупи от нас !!
Внимание!!!

2011.09.30 | 22:06

2
Внимание!!! На 29 септември депутатите на ГЕРБ приеха закон - ПРЕДАТЕЛСКИ ЗАКОН, който отнема земите на хората!!! Земеделските земи, които не се обработват, ще бъдат разпределяни между различни ползватели без какъвто и да е документ, реши парламентът!!! Това вече е безобразие и преля чашата!!! Кака може да се приеме такъв закон, който на практика взима земята от хората и я дава в ръцете на съмнителни типове и кооперации! СРАМ ЗА ВАС ИЗРОДИ продажни от ГЕРБ!!! Ами хората може да имат земя, но да не искат да я обработват или да я оставят да си почине или да искат да я ползват като ливада! Значи идва Шишо бакшишо с тракторите и пестицидите, изорава я пуска изкуствените торове и опаааа земята вече е негова, тъй ли а? Бесило за вас, бесило мижитурки от ГЕРБ! Кои интереси обслужвате а? И да ви кажа, аз имам земя и то доста, която се каня да развивам биоземеделие и коне, ако някой посегне на нея и вземе, че я изоре понеже шибания ви закон му дава туй право - КРЪВ ще се лее и знам, че хиляди ще въстанат, за да защитят земите на хората. Ще ви изхвърлим заедно със крупните арендатори - ПРЕДАТЕЛИ МРЪСНИ!!!
kinesiotapebg.eu

2011.09.30 | 22:06

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини