Омбудсманът: Може да очакваме нови протести

  • 09 октомври 2014 08:16

  • 1386
  • 1
Омбудсманът: Може да очакваме нови протести
©

Новото правителство трябва да си постави за цел да започне веднага работа по важните проблеми. Трябва да дадем шанс на този парламент да работи по сериозните теми и реформи. Колко дълго ще изкарат новото правителство и НС е божа работа.

Това каза в сутрешния блок на БНТ омбудсманът Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет. Наблюдавах изборния ден и отново се видя, че купуването и продаването на гласове си продължава. Който журналист не е поискал, той не е направил репортаж и не е разкрил някоя схема. Нещата си продължават, а ние все повече свикваме с тази гледка. Интересно ми е защо хората не гласуваха. През последните години имаше доста протести и всички искаха промяна. Аз съм наясно, че хората са обезверени и си мислят, че всички са маскари, но ние няма да се женим за политиците. Трябва да изберем тези, които си мислим, че ще свършат работа, каза още Пенчев.

По темата "Топлофикация" нищо не е мръднало. Токът поскъпва и аз не виждам нищо да се е подобрило при ЕРП-тата. Може да очакваме нови протести, защото няма никакво развитие по наболелите проблеми. Ние институциите сме виновни за това. Проблемът с КТБ също няма развитие. Аз не мога да разбера опитват се да спасят банката или да я фалират. Тя е под надзор и няма информация. Хората, които имат гарантирани влогове, ще си ги получат. Ако трябва, държавата ще тегли заем и ще ги изплати. Проблемът е за хората, които нямат гарантирани влогове, завърши Пенчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ах маймуни

2014.10.24 | 10:36

1
какви реформи изморихме се ,омръзна ни просто спрете да крадете и ще има пари за всичко

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини