Рокади в Български пощи и БДЖ

  • 22 август 2014 19:54

  • 2170
  • 1
Рокади в Български пощи и БДЖ
©

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard назначи за главен изпълнителен директор на "Български пощи" ЕАД Станислав Дочев, съобщи пресцентърът на министерството.

Станислав Дочев има дългогодишен опит в сферата на логистиката, а от 2010 г. работи в дружеството. Той е заемал поста заместник-изпълнителен директор на "Български пощи".

Завършил е испанска филология в СУ "Св. Климент Охридски" и има придобита магистърска степен по външна търговия и право в Института за следдипломна квалификация към УНСС. Владее испански, английски и руски език.

С друга заповед на министър Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard Николай Найденов е включен в състава на Съвета на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД. Той заема мястото на Анелия Крушкова.

Николай Найденов е юрист, като последователно е работил в Министерството на правосъдието, в Министерството на вътрешните работи и в "Информационно обслужване" АД. В периода 2013 - 2014 г. е заместник-председател на борда на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД. Завършил е право в Академията на МВР.

Владее английски и руски език.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2170 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
сендо

2014.08.23 | 20:54

1
испанският някъде изчезна

Добави коментар

Водещи новини