Цар Киро: Българите създават етническото напрежение

  • 26 септември 2011 08:22

  • 7262
  • 24
Цар Киро: Българите създават етническото напрежение
©

Кой дава право на хората да палят къщи - ако стане обратното, какво става? Не искаме да правим етническо напрежение, българите го правят.

Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 Кирил Рашков-Цар Киро по повод обвиненията на Веселин Христев-син на бившата кметица на Катуница, че ромският бос го е заплашвал с убийство.

„За какво се бунтуват тези хора, какво правят срещу мен? Какво съм им сторил?”, попита в ефира на ТВ7 Рашков.

Ромският бос беше включен по телефона от скривалището си, където е пазен от МВР, за да обясни на хората в Катуница каква е версията му за онова, което се е случи преди 3 дена.

Думите му бяха посрещнати с бурни освирквания,

„Доказано ли е, че ние сме убийците на това дете?”, настояваше Рашков по телефона на живо пред Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Освиркванията на хората прераснаха в псувни, когато Рашков заяви, че хората, които протестират, са негови работници.

Рашков се обяви за мир в Катуница и призна, че може да е "изпуснал" внуците си, както твърдят хора от селото. Той каза, че съжалява за случилото се и се обяви за намиране на мирно решение на проблема, но заяви, че не се чувства виновен за смъртта на 19-годишния Ангел Петров.

Никога не съм казвал, че ще отрежа главата на всеки, който ме нападне, както писа в. "24 часа", заяви ромският бос.

На въпрос за проверката на имуществото му, Рашков каза, че и имуществото на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва трябва да бъде проверено и попита колко струват джипът и часовникът на журналиста.

Лидерът на ромската партия ДРОМ Илия Илиев заяви, че ако Кирил Рашков е виновен за убийството на 19-годишния Ангел Петров, то той трябва да бъде задържан и съден. Той посочи, че има сигнали, че навсякъде в страната вече тлее етническо напрежение и има опасност от масови саморазправи в различни точки на страната. Илиев определи сблъсъците в Катуница като "погазване на държавността".

Гюрсел Алиев, председател на сдружението на турците в България, заяви, че държавата трябва да вземе в свои ръце нещата и да овладее напрежението. Цар Киро не е цар, той е един обикновен Киро, каза още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7262 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
SS

2014.02.14 | 10:28

24
CIGANITE NA SAPUN!TURCITE POD NOJA!!
Hades

2014.02.14 | 10:28

23
Идвам им времето на циганите. Бомба с закъснител. Просто е въпрос на време да се стигне го по-големи сблъсаци.

2014.02.14 | 10:27

22
Да се забрани на криминално проявените да гласуват - както във Франция. И партии да правят също да им се забрани. Тогава да го видим този мазен циганин какъв лидер ще е, или ще търка наровете в централния софийски затвор.

2014.02.14 | 10:26

21
В кая държава живееш бре .. романе ..на коя земя стъпваш и гордо пъчиш глава пък и закани сипеш пък даже и полицаите теб пазят не нас това дето го видя в Катуница е една малка част на хората бая им се е насъбрало да живеете на техен гръб пък и гяури да им викате.Хвани некой самолет вземи си катуна и изчезни от медийното пространство че те са възхитени от тебе дори и цар те пишат . знаем че ти ще им се отплатиш със злато .Българите не създават напрежение вие правите убийства ненаказани и моля те скрий се не излизай по медиите

2014.02.14 | 10:25

20
"Лидерът на ромската партия ДРОМ Илия Илиев посочи, че има сигнали, че навсякъде в страната вече тлее етническо напрежение... Абсолютно съгласен!!! Навсякъде в България, където има циганска престъпност над българи тлее етническо напрежение!!! Защото, когато един циганин извърши престъпление спрямо един българин, престъплението освен криминално е и етническо!!! Всеки път, когато циганин открадне, убие, измами, изнасили и т.н. някой от нас българите налива масло в огъня на етническата омраза!!! Или с прости думи казано ако пламне гражданска война на етническа основа, няма да сме виновни ние българите, а циганският терор упражняван всекидневно над нас и самите цигани, които допринасят за това!!!
evgeni

2014.02.14 | 10:23

19
---- Прикрепено писмо (До Президента на Република България: "Да осигурим бъдеще за нашите деца !!!") ---- Подател: евгени славков До: press@prezident.bg Относно: До Президента на Република България: "Да осигурим бъдеще за нашите деца !!!" Дата: Вторник, 2011, Септември 27 18:31:00 ЕЕЩ Господин Първанов,обявяваш свикване на консултативния съвет по национална сигурност.Последните реакции изразили се като етническа непоносимост ,резултат на политическа престъпност и лобиране.Събитието широко бе отразено от Българските и световните медии,което те задължи за незабавна реакция ,дори ненавременна и неадекватна.Отговорност на Президентството е да общонародва основните линии и взетите решения по етническия казус.Какви мерки ще постанови Президентството относно първоизточника,развитието и задълбочаването на проблема,който съществува не отднес ? Съществуват ли политически партии основани в разрез с конституцията, под формата на движения,фондации ,финансови и търговски единици,подкопаващи националния мир и суверенитет на Р. България,и какво ще се предприеме ?! Основаването на партия ДПС като движение,на верска и етническа основа не потъпква ли законите и конституцията ??? Адекватността и решенията на този съвет е и в полезрението на ЕС.Незабавни и законови действия касаещи националната сигурност и тази на Европа,не е само приоритет ,но полтическа отговорност и задължение на Българските институции !!!
radi

2011.09.27 | 18:09

18
Виждате ли гнусния циганин киро колко е нагал само,абе наглец мангасарки, гнусен мангал които не може дори да се изказва.По всичко си личи,че тоя има голями покровители на най-високо ниво.Народе сабуди се и изкараите гнева си на изборите по демократичен път и тогова повярваите ми това наи-много ще ги заболи.Видяхте как полицията се отнесе към бившия вътрешен министър на отбраната Николай Цонев когото го арестуваха накараха го на колене да застане а сега бай мангал го охраняват като Путин,e това нищо ли не ви говори мили сънародници братя и сестри?!!!ОЧЕВАДНО Е!!!Това правителство работи решително само по поръчки и не му пука за изгладнелия изнемощял народ!Правят си игричките и ни замазват очите с приказки.До кога???????????????
valentin

2011.09.27 | 18:05

17
abe hora ot koga care stanaha tezi koito edno vreme noseha po pazarite ligeni,abe za6to nikoi ne govori za bednite hora v bulgaria i za standarta na jivot 4e ka6kavala e 14lv. a tokja 100lv. parno 150 na zaplata 500-600lv za6to nikoi ne kazva istinata na horata za gewnocita suzdaden za tqh bogatite po bogati bednite robi...,do koga be hora 6te smenqme geroite v pravitelstvoto do koga 6te pravqt pari na gurba na danakoplateca vsi4kite sme biti pesove v taq igra........nadqvam se edin den ne naroda da se digne sre6tu care i razni tam subekti ami sre6tu durjavata koqto ne im dava ni6to v zamqna na milionite koito naroda im e dal.....boiko stani6ev purvanov ...izmisleni geroi koito sa zabravili 4e blagodarenie na naroda na bulgariq zabogatqha...
Дичо

2011.09.27 | 16:58

16
Еййййй нагъл много тоя скапан циганин ве!!!! Левски сигурно се обръща в гроба като гледа кво става!!! Докога братя, докога..... Тоя народа ще го линчува и барабар с него разни бойковци и първановци и други циганолюбци!
kinesiotapebg.eu

2011.09.26 | 20:22

9
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
аз

2011.09.27 | 16:06

15
Абе ти си ненормален!
закъсал

2011.09.26 | 13:45

1
Кинезио свирчоци предлагаш ли ????????

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини