Фестивал на здравето в Борисовата градина на София

  • 30 май 2014 15:20

  • 1200
  • 1
Фестивал на здравето в Борисовата градина на София
©

Фестивал на здравето ще се състои утре от 9.00 до 21.00 часа в Борисовата градина в София, съобщи пресцентърът на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Форумът се организира от Студентския съвет на СУ и от Факултетния студентски съвет на Медицинския факултет на СУ.

На фестивала студентите по медицина от Софийския университет ще запознават дошлите в Борисовата градина с различни медицински теми. В парка ще бъдат разположени и десет шатри, като във всяка от тях ще се представя конкретна тема. Идеята е всичко да бъде дискутирано по достъпен начин, като ще могат да се задават и конкретни въпроси.

Ще има и шатра, озаглавена "Спорт", в която освен за краткото теоретично представяне, всеки ще може да остане и да поиграе някакъв вид спорт. За по-малките е предвидена шатрата "Занималня за деца", в която децата ще разберат какво е да си лекар, "упражнявайки" се върху плюшени мечета.

Откриването на фестивала на здравето ще бъде в 9.00 часа на лятната сцена в Борисовата градина. На същото място, но от 18.00 до 20.00 часа, трима лектори ще говорят по интересни въпроси от сферата на медицината. Накрая - между 20.00 и 21.00 часа, фестивалът ще бъде закрит с увеселителна програма.

Последвайте канала на

1200 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
минчо п.ката

2014.05.30 | 23:13

1
да се прекръсти в станишевата градина неможе борисовата може но бойковата

Добави коментар

Водещи новини