Работници от "Ремотекс" на среща с Орешарски

  • 24 януари 2014 15:10

  • 1288
  • 0
Работници от "Ремотекс" на среща с Орешарски
©

Двама работници от радневското предприятие „Ремотекс" и представител на КНСБ са на среща с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и областния управител Живка Аладжова, предава "Дарик".

Друга част от работниците са пред сградата на областна администрация.

На премиера ще бъде връчено и отворено писмо, което е адресирано още до президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, председателя на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, министъра на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, социалния министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва и областния управител Живка Аладжова.

Работниците от „Ремотекс Раднево“ ЕАД протестират заради неизплатени работни заплати от м. февруари до м. декември 2013 г. и неполучен аванс за м. януари 2014 година.

Над 540 работници от 24 октомври 2013 г. са в престой с надежда да се запази заводът и трайните работни места.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1288 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини