Томислав Дончев: 2014 г. ще бъде нулева за еврофондовете

  • 03 декември 2013 07:42

  • 1007
  • 0
Томислав Дончев: 2014 г. ще бъде нулева за еврофондовете
©

България направи грешка с програмния период при усвояване на еврофондовете, каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник по БНТ.

Според бившия министър за управление усвояването на средствата от ЕС е трябвало да започне през 2007 г., но парите са започнали да се превеждат година по-късно. 2014 г. ще бъде нулева за еврофондове, допълни той. Дончев също посочиш, че има опасност България да загуби пари от ЕС по някои програми. Той поясни: Стискам палци да няма спрени пари.

Дончев допълни, че ако е имало проблем по време на управлението на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г средствата от Брюксел са щели да бъдат спрени по време на мандата на ГЕРБ , а не 8 месеца след оставката на кабинета Борисов.

Относно напускането на депутата Георги Марков Дончев каза: Всеки има право да напусне. Не е редно обаче колегата да остане в парламента.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1007 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини