Сидеров смята, че КСНС е закъснял, внася исканията на Бареков

  • 20 ноември 2013 14:06

  • 6404
  • 39
Сидеров смята, че КСНС е закъснял, внася исканията на Бареков
©

 "Не виждам защо бягат", коментира лидерът на "Атака" щом разбра, че е от малцината престрашили се да влязат централно за КНСН.

"Въпреки че КСНС е закъснял и е прескочил законовия срок, аз отивам да изложа позицията на "Атака" и да кажа, че мерките, които се вземат не са достатъчни. Не виждам защо другите се притесняват, те откъде влизат", попита Сидеров.

Той смята, че на КСНС би трябвало да има обща позиция, но да е ясна. "Ясна трябва да е и позиция по отношение на насилието, за да не се превърне в гражданска война. Ясна да е позицията и по депортирането на нелегални емигранти", каза лидерът на "Атака" и влезе в президентството.

Той внесе исканията на Николай Бареков на заседанието съвет за национална сигурност."Готови ли сте, от името на хората вън да бъдете нещо като говорител и да внесете предложенията ни в дневния ред на КСНС?", се обърна Бареков към Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

"Аз уважавам всички протестиращи, които имат ясни виждания и идеи, защото това означава, че те знаят какво искат. Ако само думкаш на тъпани и свиркаш на свирки, не съм сигурен, че знаеш какво искаш. Докато тук виждам ясни идеи, които ще внеса вътре, ще ги изчета, и ще настоявам да има представител. Това президентът може да го реши, може да допуснем представител на гражданска организация. Аз съм за това и ще го предложа, дали той ще се съгласи... Операция „Чисти ръце” може да бъде извършена", обяви националистът.

Попитан дали допуска бъдеща коалиция с „България без цензура”, Сидеров отговори: „В момента не говорим за това, а за промяна, която да доведе до радикално ново управление на България, нов модел, и в икономически и социален план. Бъдещи политически сътрудничества, е въпрос на след избори."

"Ние сме проевропейско движение, което отива в центъра. Опитът на колеги журналисти да ни лепят етикети е неуспешен. Искаме да делим политическия елит на корумпиран и на некорумпиран. Не сме участвали в управлението на държавата и искаме операция „Чисти ръце, обясни Бареков. - В този раздел има партии като „Атака”, ВМРО, които не са участвали в управлението. Има и такива като СДС, които се очистиха от крадливите си политици, други като ГЕРБ, БСП, ДПС няма как да участват в такава коалиция. Категорично няма как да правим коалиция, нито предизборна, или следизборна с „Атака”, но уважаваме, че те имат виждания за лустрация на политическия елит.”, каза още той.

Последвайте канала на

6404 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар

2013.11.23 | 02:36

39
Народът го е казал ясно - краставите магарета и през девет баира се надушват. Все пак в магаретата има повече достойнство...
ветеринар

2013.11.23 | 02:36

38
Сидер ага вече не е пудел, той е мастията на капута

2013.11.23 | 02:36

37
ТУК ИМА ЦЕНЗУРА! ВОЛЕН И БАРЕКОВ,КАТО ДВЕ КАПКИ,ВОДА СА!!

2013.11.23 | 02:36

36
ОТВРАЩАВАШ МА,ПРЕДАТЕЛ!!

2013.11.23 | 02:36

35
ОТВРАЩАВАШ МА,ПРЕДАТЕЛ!!
българин

2013.11.23 | 02:36

34
СИДЕРОВ,СИДЕРОВ, ИЗЛЪГА НИ СИДЕРОВ!ЛИКА СТЕ СИ ПРИЛИКА С ДУДУКА!!
ПЕДЕРАС ОТ АТАКА

2013.11.23 | 02:36

33
Сидероглу -главен мюфтия по заслуги !

2013.11.23 | 02:35

32
ибрика стана говорител на капута,скоро и на мюфтиството.Как няма да му стане,като искат едно и също,а именно това което иска Пеевски и Доган.Нали и двама са там на хонорар!
НАЦИОНАЛ------------ПРЕДАТЕЛ (АТАКИСТ)

2013.11.23 | 02:35

31
Отрепки и боклуци от цялата страна , заповядайте при нас , турските курви и ибрикчии Лайнеков и Сайдер Гьотвереноглу да работим заедно за просперитета на нашите братя и господари от ДПС и олигарсите около тях !! Предателството си заслужава--заплащането е прилично !!!

2013.11.23 | 02:35

30
Сидероооов,цяла София си осеял с билбордове,плакат,реклами.Пускам тв теб виждам,отварям сайт...пак ти.Преди време подскачаше,че Борисо е превзел ефира и плаща за това.Я кажи сега,колко е тарифата за ефино време?

Добави коментар

Водещи новини