Преподавател: Окупацията е ръководена от ГЕРБ

  • 12 ноември 2013 08:37

  • 2102
  • 4
Преподавател: Окупацията е ръководена от ГЕРБ
©

Какво още трябва да се случи, за да си подаде това правителство оставката. Този протест не е партиен, но е политически. Във ВУЗ-овете няма право да се прави политическа агитация, но има място за политика. Студентите изразяват политическа позиция, но са закъснели, след като се стигна до там зам. - председател на парламента да се окаже международен перач на пари, след като предупредиха партията му от службите за да може да се измъкне, а сега никой не го знае къде. Няма такава страна като България. Това заяви преподавателят в СУ проф. Калин Янакиев.

Университетът се е превърнал в политическа крепост. Влизаме вътре, затваряме се с вериги и в удобно време излизаме, блокираме площади и се връщаме после пак вътре. Тези блокади не са автентични. Ръководени са отвън, от ГЕРБ. Това заяви гл.ас. Александър Антонов, историк в СУ. Той коментира още, че не може да се говори за протести, когато половината от подкрепящите преподаватели преподават комунизъм.

Обществото е пъстро и има различни идеи. Студентите ще бъдат използвани, както бе правено и преди. Ще ги използват от опозиционните партии, те финансират протестите, каза още Антонов.

Янакиев заяви, че това е пълна глупост, защото протестите продължават 5 месеца и ако опозицията има такива средства - е щяла да ги вложи в печелене на властта.

Янакиев заяви, че Антонов се държи като Мая Манолова, защото не млъква. Антонов от своя страна че това не е така и допълни, че не е ясно какво следва след свалянето на правителството. Студентите трябва да получат качествено образование, не подкрепям окупацията. Иначе подкрепям студентите, каза още историкът.

Последвайте канала на

2102 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.12 | 18:03

4
Янакиев е идиот соросоид ! САМО АТАКА !
45

2013.11.12 | 14:43

3
Целта е добива на шистов газ в Добруджа чрез Шеврон и за това се лансира най-вече Реформаторския блок които са лобисти на Шеврон!!!

2013.11.12 | 14:42

2
Антонов е докторант и бесепар. Затова говори глупости!
българин

2013.11.12 | 14:42

1
Професор Янакиев е истинския будител такива трябва да убучават нашите деца а не комунистическия парцал антонов приличашт на другия комунистически парцал мая манолова

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини