Янаки Стоилов за окупацията на СУ: Второ действие на същата пиеса

  • 28 октомври 2013 08:13

  • 2398
  • 11
Янаки Стоилов за окупацията на СУ: Второ действие на същата пиеса
©

Ако търсим нещо хубаво в това, което става в и около Университета, то е, че някаква част млади хора проявяват обществена позиция. Друг е въпросът, че тя прелива от примиренчество, понякога и в агресивни действия. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Янаки Стоилов.

Никой не оспорва правото на протест, но е важно дали се спазва закона и в чии интерес се протестира. Трябва да се вземе предвид и мнението на мнозинството в Софийския университет (СУ). Никой не се е допитал до всички студенти и преподавателите. Едва тогава можеш да имаш право да говориш с такъв апломб, добави социалистът.

Той не отговори на въпроса кой стои зад вчерашното нахлуване на контрапротестиращи в СУ. "Действията са огледални. Става дума за нещо по-дълбоко. Призовавам, без да се намалява обществената активност, да преодолеем разделението. Започва задкулисно преразпределяне на икономически интереси сред различни групи. Не бих искал едни от тези групи да стоят зад правителството, други - зад президента", посочи Янаки Стоилов.

По думите му студентите действат по команда на десните политически сили у нас. Според депутата окупацията на СУ е продължение на протестите срещу правителството, започнали след назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС. "Това е второ действие на същата пиеса", заяви Янаки Стоилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2398 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.01.27 | 12:38

11
тая комунистическа измет иска ако може така да си управляват без много много да обръщат внимание на протестиращите,нещо като пей ли си пенкеле кой ли те слуша.Е ДА АМА НЕ.

2014.01.27 | 12:37

10
ПРАВ Е ДРУГАРЯ СТОИЛОВ. НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ДА ПРОТЕСТИРАТ, НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА НИ ПИТАТ ЗА РАЗРЕШЕНИЕ!
Ринзо

2014.01.27 | 12:37

9
Еми да, второ действие на същата пиеса е, щото за втори път се правят безобразия свързани с тоя Пеевски. Ама той явно държи доста хора в джоба си. Няма лошо, де - не е луд тоя дето яде баницата, нали знаете...
Докога ще ги търпим?

2014.01.27 | 12:37

8
Време е да блокираме София с колите си. Време е да им покажем че сме по силни от тях. Време е един път за винаги да кажем СТОП на мафиотското управление на Станишев, Доган,Местан и Сидеров. Време е да ги изгоним насила. Това са нагли идиоти
ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ

2014.01.27 | 12:36

7
ОРЕШАРСКИ, БЕЗСРАМНИК ТАКЪВ,ВОДИШ ДЪРЖАВАТА ЕДИНСТВЕНО КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. ЗАТОВА ЛИ ВЗЕХТЕ ВЛСТА? ЗА ДА НАЗНАЧАВАТЕ КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЪЗЛОВИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА. НАЛИ ДЕВИЗЪТ ВИ БЕШЕ '' ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ХОРАТА''. КАКВО НАПРАВИХТЕ ВИЕ? ВЪРНАХТЕ ДЪРЖАВАТА НА МАФИЯТА. ОРЕШАРСКИ ,ОМИТАЙ СЕ БЪРЗО ЗАЕДНО С ТВОИТЕ ВОДАЧИ СТАНИШЕВ ,МЕСТАН И СИДЕРОВ. ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ.НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ТОЛКОВА НАГЛИ УПРАВНИЦИ ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО. ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД ,ДЪРЖАВАТА ДА СЕ УСПОКОЙ Е ДА СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА И НОВИ ИЗБОРИ ВЕДНАГА. ОСТАВКА МАФИОТИ. ОСТАВКА ПОДЛОГИ НА МАФИЯТА. ОСТАВКА РОДООТСТЪПНИЦИ.
Браво

2014.01.27 | 12:35

6
Значи краят на пиесата е близо защото тя е в две действия. На финала юнака отсича и трите глави на ламята.
баба гицка

2014.01.27 | 12:35

5
"Никой не оспорва правото на протест, но е важно дали се спазва закона и в чии интерес се протестира" --- ДА ДРУГАРЮ стоилов, ПРОТЕСТА НЕ Е В ВАШ ИНТЕРЕС

2013.12.24 | 11:21

4
Студентите никога не са били проблемът, те са неговото решение! Докато това не бъде разбрано, страната ни няма да може да отбележи търсената политическа и икономическа стабилност и растеж. Но, разбрано от самите студенти. А не, да се водят по ума на някои, дето го нямат, на имат пари! Уважаеми студенти, мислете с парите си, а не с джоба си. Трудно е, но е истинско. Няма смисъл от безсмислена окупация!

2013.12.24 | 11:21

2
Всички протестиращи са платени само тези пред президентството не са.

2013.12.24 | 11:21

3
НАЙ-ВЕЧЕ ПЕДЕРАСА бареков. ТОЙ ПРАВИ БЕЗПЛАТНИ ДУДУЦИ!

2013.12.24 | 11:21

1
Не университети трябва да бъдат окупирани, а акъла на тези, които искат да дадат власт на Бойко и другите сикаджии!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини