-
12 ноември 2013 07:35
- 7995
- 9
Евтина вносна захар разваля туршията, ракията и виното. Хората масово се оплакват, че с евтиния продукт виното не може да ферментира и става на оцет.
Домакини пък се жалват пред в. "Телеграф", че захарта, която са купили, не е достатъчно сладка. За направата на един сладкиш е нужно да сложат двойно повече, отколкото е по рецепта. Проблемът се получава най-вече при евтината вносна захар.
Ще направим тестове на различни видове, за да установим дали има разлика в сладостта на продуктите, заяви Богомил Райнов от Асоциацията на потребителите.
Последвайте канала на
Свързани новини
България бе равностойна два гейма на олимпийския шампион Франция, но стартира със загуба във VNL
Берое 0:1 Локомотив (Сф), куриозен гол даде аванс на гостите
Етър спря и Ботев (Враца) по пътя към спасението
Официално: ЦСКА - София се раздели с Канцлера
Край! Легендарният Тони Кроос спира с футбола
Трета българка изкачи Еверест
Коментари 9
Добави2018.02.02 | 19:40
2018.02.02 | 19:39
2016.09.30 | 10:10
2015.05.09 | 07:21
2015.05.09 | 07:21
2013.11.12 | 20:34
2013.11.12 | 20:20
2013.11.12 | 16:31
Добави коментар
Водещи новини
С 290 лв. ще се увеличи заплатата на всеки университетски преподавател
21 май 202417:21
Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, след изборите няма да подкрепим правителство на ГЕРБ-ДПС
21 май 202417:23
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна
21 май 202418:27
Моторист загина при катастрофа във Враца
21 май 202417:05
Земетресение удари в Софийска област
21 май 202416:49
Коклюш натръшка цяло семейство в Пловдив
21 май 202417:50
Марокански скалалци съсипват реколтата ни
21 май 202417:10
Първият западен журналист, взел интервю от Путин след старта на войната в Украйна, започна работа в руска ТВ
21 май 202417:46
Екстремни горещини в Мексико: Маймуни падат мъртви от дърветата
21 май 202417:00
2018.02.02 | 19:40