Сестрата на убития Ники от Враца спря да ходи на училище

  • 16 октомври 2013 08:12

  • 4187
  • 2
Сестрата на убития Ники от Враца спря да ходи на училище
©

Родителите на зверския убит 16-годишен Ники от Враца опитват да предпазят по-малката му сестра от всичко, което се случва на семейството след трагедията.

Те гледат да я задържат в дома им в Берковица, да не се вижда с никого, а да остане само с тях.„Стоя сама. Мама и тате правят някакви неща след погребението. Не знам точно какви. Не знам нищо“, едва отронва пред „Телеграф“ ученичката. След това момичето се прибира покрусено вкъщи.

„Няма да й дават да ходи на училище известно време. Ще се травмира още повече като всички я гледат съжалително и й изказват непрекъснато съболезнования“, разказват съседи на момичето.

Припомняме, че Ники бе зверски пребит от местните бабаити Цофъра, Акулата и Скинара в заведение във Враца, а по-късно изпадна в кома и почина от травмите си в „Пирогов“. Вчера майка му открито заяви, че никой от 20-те свидетели на жестокия побой не е посмял да се обади на телефон 112, а местните хора заявиха, че в четвъртък, когато ще се гледа мярката на тримата, Враца ще се вдигне на протест с искане на доживотен затвор за безмилостните убийци.

Последвайте канала на

4187 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1

2014.06.03 | 15:21

2
Налага се спешно връщане на Крумови закони. Няма по-добра превенция от наличието на смъртното наказание.
london

2014.06.03 | 14:29

1
НЕ ЗАТВОР. ПУНЕТЕ ТЕЗИ ИЗВЕРГИ НА ПЛОЩАДА И С КАМЪНИ ДА ГИ ЗАМЯРВАТ ДОКАТО ПАДНАТ И КАКТО СА РИТАЛИ МОМЧЕТО ТАКА ДА ГИ РИТАТ. В ЗАТВОРА НИКОЙ НЕ ОБИЧА УБИЙЦИТЕ.

Добави коментар

Водещи новини