Фандъкова благодари на Греков

  • 04 октомври 2013 14:41

  • 920
  • 0
Фандъкова благодари на Греков
©

Разчитам на министъра на земеделието и храните проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, който пое ангажимент за изработване на национална програма за овладяване популацията на бездомни животни.

Това заяви кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по време на откриване на ветеринарна клиника в Банкя. "Готови сме да предоставим целия опит, който имаме и вече има такава сформирана група. Искам да благодаря на проф. Греков, че след като пое ангажимента за създаване на нова Наредба за изграждане на приюти от отворен тип, той изпълни този ангажимент. Вярвам, че ще изпълни и следващия ангажимент, а именно-разработването на национална програма”, допълни Фандъкова.

Тя посочи, че след приемането на Наредбата за изграждане на приюти от отворен тип до две седмици ще бъде обявена и процедурата за изграждане на втория етап от приюта в Богров, който ще бъде за повече кучета, отколкото първия етап. "Искам да благодаря на кмета на район „Банкя”, който пое ангажимента от името на общината да направи ремонта на новата ветеринарна клиника и предостави и сградата, в която се помещава клиниката. Ремонтът, който беше направен на сградата на ветеринарната клиника е около 100 000 лева”, каза Фандъкова. Тя благодари и на омбудсмана на Република България Константин ПенчевКонстантин Пенчев   Константин Любенов Пенчев е роден в град София. През 1976 г. завършва Юридическия факултет, който винаги взима присърце най-тежките проблеми, които има за решаване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
920 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини