Бойко отключи кутията на червената фурия Корнелия Нинова

  • 02 август 2013 06:36

  • 12738
  • 18
Бойко отключи кутията на червената фурия Корнелия Нинова
©

Червената фурия Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за получи неочаквана помощ от лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в парламента, съобщава "Стандарт".

Депутатката неуспешно се опитваше да отключи пощенската си кутия в кулоарите, а в този момент покрай нея мина Борисов. "Нека помогна", обърна се към Нинова Генерала. А тя му благодари. Борисов погледна ключалката, направи няколко опита да превърти ключето и констатира с усмивка: "Ей, да знаеш, някоя гад от ГЕРБ ти е сложила клечка в ключалката нарочно".

Пощенската кутия все пак бе отворена с помощта му и Нинова си прегледа кореспонденцията. Това е първият по-дружелюбен диалог между соцдепутатката и лидера на ГЕРБ в парламента за тази година, отбелязаха депутати. В предишното Народно събрание двамата често влизаха в люти словесни дуели по време на парламентарния контрол. "Излезте навън да се разберем като мъже", обърна се в един от разговорите тогава Нинова към Борисов. След време Бойко захапа пък соцдепутатката с репликата "Такъв език ще държите у дома на мъжа си!". Но после се извини на съпруга й, припомниха депутати.

Докато в кулоарите червени и ГЕРБери се забавляваха със случката между Нинова и Борисов, зам.-председателят на парламентарната група на социалистите Атанас Мерджанов проверяваше всички гласувания на своите поименно от сряда и четвъртък. Причината - слух, че червени депутати се започнали да гласуват заедно с ГЕРБерите. "Получихме официално предупреждение, но явно колегата продължава. Пак имаме пробив", призна пред "Стандарт" социзбраник. Поименната проверка отнела време заради табличното си разписване, но в крайна сметка дала резултат. А тревогата за отцепници в червената група се оказала фалшива. "Прегледах поименното гласуване, но става дума за грешка при натискане на бутоните, случва се", заяви пред "Стандарт" Мерджанов. Оказало се, че социалното предложение на Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко било подкрепено по погрешка от червения Петър Курумбашев. Медийният секретар на БСП Антон Кутев също сгафил веднъж при прегласуване на процедура, но не било фатално, призна самият той. Грешни копчета натиснал при една от точките и Мартин Захариев.

Завръщането на ГЕРБ в зала държи от няколко дни червените депутати в постоянна бойна готовност заради кворума и гласуванията. Част от ГЕРБерите, ползващи ведомствени жилища, пък са започнали най-после настаняване в депутатските апартаменти. "Бяхме решили, че ще има предсрочни избори през септември, но явно трябва да се устроим за зимата", споделиха новите депутати. Те вече са наели и фирми за почистване, които да вкарат в ред оборотните апартаменти. Депутатската ваканция пък ще им отиде за оглед на лека мебелировка, щори и други домашни дреболии.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12738 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
ДАН

2015.03.15 | 16:15

18
И АЗ СИ Я ХАРЕСВАМ КОРНЕЛИЯ , .....Е ЕХ ДА МИ ПАДНЕ ПОНЕ ЕДНА НОЩ С НЕЯ няма да мигна , ще я чукам цяла нощ
искам оргазми

2013.08.03 | 21:35

2
ай да си я дялнем,а?и мен ме кефи,пичка голяма е.....а брато?ако знае кво й мисля,мед ще ми носи цял живот!
искам оргазми

2015.03.15 | 16:15

17
бойко,издрънчи я в дупето,виж как те гледа само,вече си е пуснала мъзгичката..............ох и аз я изчуквам няколко пъти!дали обича тройка или повече?ако пусне ще гласувам само за нея цял живот.......на батка парчето!
Noviqt

2013.08.07 | 23:53

16
За първи път ще напиша мнение не по темата, а за един от най-активните "коментатори" тук - т.н. Боздуган. 1. По-точно е да го нарека коМЕНТАТОР. 2. Едва ли му плащат - предполагам, че "платените" са по-интелигентни, ерудирани, с тънка ирония поднасят посланията, а Боздуган използва само злобни, гневни, обидни и цинични реплики, буквално избълвани по просташки начин. 3. Защо го прави ли? - защото е един безличен, незабележим комплексар, който в директен разговор едва ли може да каже две свързани думи( камо ли да подреди цяло изречение ), но тук зад маската на анонимността е много смел, прави се на велик и раздава "правосъдие". 4. Простете му, колеги! Той не е виновен - природата му е такава. Припомнете си крилатата фраза: "НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ПИАНИСТА, ТОЙ ТОЛКОВА МОЖЕ ДА СВИРИ"!!
Боздуган

2013.08.03 | 23:32

9
ГЕРБ е организирана престъпна група !Комунистът БОРИСОВ има тежки престъпления и трябва да бъде съден !Това е пътят за очистване на тази партия !

2013.08.07 | 23:52

15
Да те питам Боздуган - Сутрин вместо кафе или нещо от сорта газ ли пиеш, керосин ли или вземаш по 100 гр. рициново масло? Не си прави труда да ми отговаряш.

2013.08.03 | 22:55

7
Пътят за очистване на тази партия е смъртта на комунистическата партия. Познаваме отцепниците и издънките и всички са с партийни билети от БСП. А относно тежките престъпления- най-тежкото престъпление срещу нашия народ е собственото му овчедушие и алчност. За парички и собствената си майка оплюваме биля, а шефът като си прави каквото си иска, му ръкопляскаме и навеждаме глави- преклонена глава ятаган не я сече. Тук-таме се появява някой циркаджия който изнася шумни представления но като се сетиш за библейското "по делата им ще ги познаете" осъзнаваш, че всъщност дела няма. Има само шумни представления. Но на слабоумните им въздействат и компроматите(валящи като пороен дъжд но оставащи само като носещи се недоказани слухове), и циркаджилъците на безумния клоун, и мазните лоени неутрални слова на агалара, и безкрайните сапунени сериали с новини за новите доказателства срещу народния враг в паузите, и т.н. Наблюдаваме я как действа тази машина, разработена от Гьобелс и използвана от всички ком и соцпартии. Трябва само да се събудим и да упражним правото си на демокрация. Но явно и така ни е добре.
realnost

2013.08.03 | 21:42

4
Боздуган ли си кво си ти си знаеш,но като пишеш за мафия и комунисти цитирайи вихрушката на левака СтанишеФ иначе не ти се връзва нещо коментара излиза,че ББ не те е шибал и си му отмъщаваш!
БЕЗПАРТИЕН

2013.08.03 | 21:41

3
Има съдебна система, тя трябва да решава ! Но БСП и ДПС трябва да бъдат незабавно забранени, защото са наследници на терористични организации, организирали убийства на българи, атентати, вредителства и изобщо не са български партии, а проводници на чужди интереси !
Н-П

2013.08.03 | 21:12

1
колко ти плащат да драскаш глупости жалък се
К5110

2013.08.07 | 23:52

14
Само ГЕРБ И Б.Борисов!Оставка за червивото орехче!!!!

2013.08.04 | 13:38

13
за тия пари поне за натискането на копчетата можехте да се постараете, е.б.ахти наглеците
Милко

2013.08.04 | 08:12

12
Откакто видях на снимката, Нинова какъв поглед е вперила в тиквата, в ушите ми, подсъзнателно и непрестанно звучи рефрена - "Само да те гепна, дънките ще ти цепна...."
ЧУДОМИР

2013.08.03 | 23:33

11
БЪЛГАРИНО ЗНАЕШЛИ ЗАЩА СТРАДАШ?-ЗАЩОТО КРАДЛИВАТА БКП-БСП-ДС:-ТОВА Е ЕЛЕТА ДЕТО КРАДЕ, БЕЗЧИНСТВА, ИЗМЪЧВА БЪЛГАРИТЕ, ЗАТОВА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ-МЛАДИТЕ, ИНТЕЛЕГЕНТНИТЕ, ВИСОКО ОБРАЗОВАНИТЕ И НАЦИЯТА ЩЕ ОТИДЕ В РАЗНИ КРАЙЩА НА СВЕТА. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ. ЗАТОВА НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНА С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ, ДА ВРЪНЕМ БЪЛГАРИЯ, ЗЕМЯТА НА ЛЕВСКИ, В НАШИТЕ РЪЦЕ!!!

2013.08.03 | 23:33

10
бузДОГАН е платен драскач,влиза с много имена и ДОГАН му е наредил да плюе само герб.не му обръщайте внимание,САМО ГО ПСУВАЙТЕ
Наблюдател

2013.08.03 | 22:55

8
Те депутатите натискат правилните копчета само по грешка...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини