Ангел Найденов: Няма да закриваме полигона в "Змейово"

  • 09 юли 2013 15:02

  • 1341
  • 1
Ангел Найденов: Няма да закриваме полигона в "Змейово"
©

Военният полигон "Змейово" няма да бъде закрит. Това заяви в Стара Загора министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, цитиран от БНР.

Той каза това независимо от предизборните изявления на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че референдум за бъдещето на полигона трябва да се проведе, а мнението на старозагорци - да бъде взето предвид. Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен уважавал правото на хората да имат инициатива, свързана с необходимостта да бъдат питани по всеки един въпрос, който засяга тяхното ежедневие, още повече, когато този проблем е свързан с техния живот и тяхното здраве. Военният министър е инспектирал инициативата за провеждането на референдума за съдбата на военния полигон "Змейово", но той няма да го закрие. "Въпросът не е до резултата от референдума, въпросът е, че до този момент аз не съм видял нито едно убедително доказателство, че източникът на замърсяване на Стара Загора е полигонът в "Змейово" или, че източник на замърсяването са дейности, който се извършват на територията на полигона", каза Найденов.

На въпрос дали знае, че Европейската комисия може да открие наказателна процедура срещу България заради лошото качество на атмосферния въздух над Стара Загора, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, като всички останали министри преди него, заяви: "Трябва да бъде направено всичко възможно от страна на държавата да бъдат открити причинителите на замърсяването и съответно то да бъде преустановено."

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1341 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.09 | 16:08

1
Тъпаци всичко идва от ТЕЦ МАРИЦА ИЗТОК само БСП ХА ХА ХА вие си ги избрахте

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини