Кабинетът ще изчисти дълговете към бизнеса до края на август

  • 15 юли 2013 16:16

  • 1505
  • 5
Кабинетът ще изчисти дълговете към бизнеса до края на август
© Булфото

Проектозакон за актуализация на бюджета ще бъде внесен до края на юли, а до края на август правителството ще се издължи на бизнеса. Това съобщи в Перник министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен по време на организираната среща с представители на местния бизнес.

Според Найденов не социалните мерки, а големите задължения на държавата към бизнеса в размер на 500 милиона лева и 776 милиона лева невърнато ДДС, както и задлъжнялостта на общините и болниците налагат актуализирането на бюджета.

Вицепремиерът Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. ще представи във вторник и предложения за промени в Закона за обществените поръчки, които ще облекчат условията за средните и малки фирми, съобщи министър Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

На срещата в Двореца на културата присъстваха предприемачи в различни сфери. Провеждането й е инициирано от бившия директор на „Стомана" Стефан Стаменков. Сред участниците бе и бившият военен министър от правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - Георги Ананиев.

До края на седмицата ще има заседание на Междуведомствената комисия за подпомагане и възстановяване към Министерски съвет, на което ще се обсъжда процедура за преразглеждане на постановените вече откази за възстановителна помощ на пострадали от земетресението, обяви още министър Найденов. С откази за подпомагане са 4403 перничани, а други 2963 от молбите за обезщетения са с орязани суми.

По настояване на министъра се търси начин от държавния бюджет да се изплати дължимата сума от над 1,5 милиона лева за възстановяването и ремонта на театралната зала в Перник, която бе ангажимент на предходното правителство.

Последвайте канала на

1505 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НЕДОУМЯВАЩ

2013.07.16 | 07:18

5
Като изтеглите един милиард,вземете комисионните ,дадете на циганите някой залък на пенсиите и готово!
и...

2013.07.16 | 07:18

4
Какъв бизнес в Перник. Добре, че София е близо, за да има къде да работят хората. В Перник мафията се е разположила удобно и няма намерение да сдава властта.

2013.07.16 | 07:18

3
С какви пари ще се разплащате , господа комуняги ( не ви наричам другари защото другари са ви само вьлците ) .За да изпькнете като свински мьде в рядка кал сте готови да провалите бюджета за 2013 год. и да изтеглите вьтрешен заем за два милиарда. Това може да го направи и Мунчо, не е необходимо да е "експерт" Пьтувайте с вятьра докато не сте забьркали по-големи лайна, както обикновено правите и след вас други трябва да ги чистят. НЕКАДЬРНИЦИ !!!!!!!!!

2013.07.15 | 22:21

2
този прилича на изрод
A

2013.07.15 | 21:16

1
Комунистически дегенерат !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини