Властта крие конфликт на интереси

  • 09 юли 2013 07:05

  • 1956
  • 0
Властта крие конфликт на интереси
©

Декларациите за конфликт на интереси на властта остават в тайна и не може да се установи кой от депутатите и министрите е обявил дали е в противоречие със заеманата длъжност и дали има частен интерес, пише в. "Преса". До седем дни от встъпването в длъжност публичните личности са задължени да подадат документа.

На сайта на Народното събрание, където трябваше да бъдат оповестени признанията за евентуални обвързаности, няма качена нито една декларация на депутат. А в списъка с министрите дори пише, че премиер ни е Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май. Но и неговата декларация за конфликт на интереси не е обявена, както и на всички останали служебни министри с изключение на един.

От пресцентъра на НС обясниха, че декларациите били подадени, но не ги оповестяват публично, защото все още не е започнала работа комисията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, която трябва да ги публикува. В момента документите стояли заключени в една канцелария и никой не знае дали някой е пропуснал да декларира несъвместимост.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1956 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини