НСО охранявала техника, пуснал светлината на Бузлуджа

  • 01 август 2011 16:15

  • 2267
  • 3
НСО охранявала техника, пуснал светлината на Бузлуджа
© Булфото

Глоби за БСП иска областният управител на Стара Загора заради незаконното подаване на електрически ток към Дом-паметника на БКП на връх Бузлуджа, за да светне рубинената звезда вечерта на 29 юли, в навечерието на традиционния събор на левицата. Това каза на пресконференция Йордан Николов.

Това стана в нарушение на заповедта ми за забрана за достъп в сградата от съображения за техническа безопасност и сигурност, допълни той.

По думите му техникът, който е включил електрозахранването, е бил охраняван от кордон на НСО, който е бил на връх Бузлуджа за да пази Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

"Най-вероятно искаха провокация, но полицаите от Областната дирекция на полицията в Стара Загора, които охраняваха обекта, не се намесиха", заяви Йордан Николов. Той добави, че е разговарял с премиера Бойко Борисов по тази тема и благоразумието е надделяло.

Днес, след края на събора на социалистите, Историческа поляна е едно ново, нерегламентирано сметище, заяви областният
управител на Стара Загора. Той показа снимки, направени тази сутрин от активисти на ПП ГЕРБ-Казанлък и благодари за
инициативността им.

"Изпратил съм писмо и до директора на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Стара Загора, в което ги призовавам да санкционират виновните длъжностни лица, каза още Йордан Николов.

Според него това са две ярки доказателства за възможностите на управлението на БСП и системата им на работа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2267 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГЕЦ

2014.08.02 | 14:41

3
Браво за дежурният изтъркан лаф ! До 1989 година сигурно не знаете колко хиляди действуващи предприятия имаше в България----"комунистите" рушали и нищо не изграждали и не се грижели за Дом-паметника на Бузлуджа/за паметниците се грижат съответните общини и области в които се намират\.А за построеното през тези 20 г.от нашите мили демократи е супер--стотици хотели и бензиностанции с модерни тоалетни-от Капитан Андреево чак до Калотино--------

2014.08.02 | 14:40

2
Смешни комунисти, толкова бяха вдълбени в кражбите си, че намериха време и не можаха да отделят пари да възстановят Дом-паметника на БКП докато бяха на власт, а сега правят жалки опити да светнат лампа. Всъщност не е чудно, те само рушат, нищо не градят.

2014.08.02 | 14:40

1
"...разговарял с премира Бойко..."???Ало,куре-изтекаха ти лигите,бе!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини