Цветанов: Правителството е обречено на неуспех

  • 25 юни 2013 17:18

  • 6171
  • 52
Цветанов: Правителството е обречено на неуспех
© Булфото

Досега не съм чул нито областна, нито общинска структура да имат нещо против мен. Това каза в Шумен зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на въпрос относно исканията да подаде оставка. Защо смятате, че има структури, които са срещу мен, попита Цветанов.

Има определени членове на партията, които имат различно мнение и смятам, че в диалог ще можем да изчистим, ако е имало някакви недоразумения. Това са членове на партията, които са били на определени ръководни позиции през последните години. Някои от тях са били потенциални кандидати за кметове, но не са били номинирани. В това, че има различни мнения, и че са споделили някакви проблеми не значи, че има някакви кардинални проблеми в ГЕРБ.

Колегите от Шумен също могат да кажат дали някога, под някаква форма ние сме поставяли условия, които да не са на принципите на демокрацията. Мога да кажа, че ГЕРБ е единствената партия, в която номинациите, както за общински съветници, така също и за кметове, така също и за депутати винаги са били правени от долу нагоре. И за да дойдат за обсъждане в Изпълнителната комисия, това е функция на много работа, която е свършена от всичките структури по места, обясни Цветанов.

Смятам, че няма основание за това да подавам оставка, бе категоричен Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. От всичките тези разговори, които правим през последните няколко дни, дори и вчера имахме възможност в централата заедно с лидера да направим няколко срещи, мисля че всичко в общи линии се изяснява. Това, че аз съм съобщавал решения на Изпълнителната комисия, това, че съм обикалял най-много в страната, имал съм най-прекия поглед и усещането за структурите по никакъв начин не може да ме превърне в най-големия враг на партия ГЕРБ, каза още зам.-председателят Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Не се чувствам виновен във връзка с новите обвинения и нямам никакви прегрешения, свързани със закона, заяви Цветанов по повод разследването по случая срещу Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна и досъдебното производство, водено срещу Орлин Тодоров (бивш директор на РЗБОП – Велико Търново), от прокуратурата. Цветанов допълни, че през цялото време досега винаги се е ръководил само и единствено от интересите на държавата. „Може би това е неудобно за днешните управляващи, за голямо съжаление, и за тези, които участват в прокуратурата. Не знам това ли е най-важното в момента, за де се използва ресурсът на държавата за толкова смехотворни неща.”, каза Цветанов.

Под някаква форма бившият областен координатор на ГЕРБ във Варна Павел Димитров се е почувства засегнат от това, че бе сменен като областен ръководител на ГЕРБ във Варна, но всичко, което се е случвало в партията, е със санкцията на лидера, заяви пред журналисти във Варна зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод смяната на Димитров, предаде репортер на Радио „Фокус” – Варна. „Всяко едно решение, което сме взимали, сме го взимали, водени от интереса на партията и развитието на регионите, в които съществуват тези структури”, каза Цветанов.

Той допълни, че не обръща сериозно внимание на това, което се прави като публично изказване от негови колеги. „Смятам, че предприехме един много мъдър ход и това, което даде като тон нашият лидер, да направим срещи в централата през вчерашния ден - имахме срещи с четири областни структури, с тези колеги, които се почувстваха засегнати.", каза Цветанов. Във връзка с изказването на бившия областен координатор на ГЕРБ във Варна Павел Димитров, Цветанов посочи, че не му е оказван натиск, и допълни, че не е имал до момента среща с Димитров във връзка с искането за оставка на трима от партията.

Представители на ГЕРБ вчера излязоха с отворено писмо с искане за отстраняване на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после и Цветомир Паунов от ПП ГЕРБ. Цветанов посочи, че подобни проблеми се дискутират по време на срещи със структурите и когато има разминаване се търсят форматът и начинът за постигане на консенсус.

При този дефицит на одобрение на българския парламент и на българското правителство в началото на мандата, то е обречено на неуспех. Това заяви пред журналисти във Варна зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Цветанов е убеден, че правителството ще се съобрази с волята на българските избиратели, които протестират. "В тази посока трябва да се положат максимални усилия - с разговори и промени в Изборния кодекс, да се направят възможно по-скоро предсрочните парламентарни избори, за да можем да стабилизираме държавата и да се възползваме от европейската солидарност.”, коментира Цветанов. Според него, когато правителството и парламента имат такава ниска обществена подкрепа, няма как да изведат основните приоритети в една бъдеща политика.

Цветанов допълни, че депутатите на ПП ГЕРБ ще се върнат в Парламента, когато започнат промените в Изборния кодекс във връзка с предстоящи предсрочни избори, както е било заявено по-рано от лидера на партията. Цветанов изрази мнение, че за тези, които искат да бъдат независими в българския парламент, трябва да бъдат намалени подписите за регистрация. Той посочи още, че е добре за независимите кандидат-депутати и финансовите условия да бъдат по-благоприятни. "Много важно е да се анализира възможността за преференции, защото това би могло да доведе до намаляване на напрежението дори и в партиите относно подредбата на листите. По този начин ще засилим мажоритарния елемент във всички листи - и в партийните, и в листите на независимите кандидати.” коментира Цветанов. Според него основна и бъдеща приоритетна задача, както за правителството, така и за всички политически партии, трябва да бъде осъществяването на скорошна дискусия за съществени законови промени.

Наблюдавайки стила на работа на БСП, ДПС и Атака, очаквам всичко в деня на избор на кмет на Варна, заяви Цветанов. „Нека си спомним какво стана на парламентарните избори, когато денят за размисъл бе опорочен. Убеден съм обаче, че варненци няма да се вържат на подобни манипулации”, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Заедно с кандидата за кмет на града Иван Портних, издигнат от ГЕРБ, той огледа терен за бъдеща спортна площадка във варненския район „Младост”. На срещата с хората от района присъстваха и варненските депутати от ГЕРБ Лиляна Павлова, Емил Радев, Павел Христов, Николай Апостолов, Красимира Анастасова. Спортната площадка ще бъде изградена зад бл. 26 между ул. „Под игото” и бул. Владислав”. Над 200 души са заявили желанието си в подписка за изграждането на спортна площадка. Тя ще бъде изградена със средства от спонсори и дарения. Стойността на спортната площадка е около 30 000 лева. Инициативата е подкрепена от кмета на район „Младост” Христо Христов и кандидата за кмет на Варна Иван Портних.

Първоначално ще бъде изградено игрище за хандбал, а по-късно и баскетболно игрище. Иван Портних коментира, че строителството на площадката ще започне до дни и ще продължи до месец и половина. Децата ще могат да ползват новото съоръжение още преди края на ваканцията. „Варна има нужда от успешен млад професионалист като Иван Портних. Той е човекът, който има уменията и възможностите да пише и защитава проекти и да привлича финансиране за града от европейските фондове”, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

6171 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар
Кара-миньолчо

2013.06.28 | 00:43

52
ГЕРБ и сега показват, колко ги интересува какво става в България. Те се оправдаваха с другите за своите недостатъци и грешки, сега искат отново да управляват. Не това не трябва да се случва.
Карамбол

2013.06.28 | 00:42

51
Стига бе, Тоя човек е нагъл до мозъка на костите си.
Наказателен член

2013.06.28 | 00:42

50
Цветанов и ГЕРБ ни погубваха ден по ден, а сега искат да продължат. Това не трябва да се допуска.
Гамбит

2013.06.28 | 00:42

49
Много вярно, не трябва да се допускат ГЕРБ, в този си вид, никога повече до властта. Те обричат България
Гамбит

2013.06.28 | 00:34

48
Цветанов, не бил чул за проблеми в ГЕРБ еми той не чуваше че и в България имаше проблеми. Довиждане Цветанов, ти пречиш на всички

2013.06.27 | 15:17

46
Не казвам че ГЕРБ са безгрешни и те си имат своите кусури и черни овце(Дянков,Найденов) но единствени ГЕРБ започнаха някаква борба със структурите и фирмите на БСП и ДПС но се видя че срещнаха як отпор по всички нива на държавата.Още в началото успеха им в борбата срещу БСП и ДПС беше спрян с гласуването на закон в края на мандата на тройната коалиция с който се предпазиха с амнистия и от наказателно преследване за извършените от тях безчинства.Всички фирми в енергетиката или друг сектор притежание на БСП и ДПС които бяха спрени да източват ДДС и да продължат с кражбата си понесоха огромни загуби започнаха да се обединяват в желанието си да премахнат правителство на ГЕРБ и че то е вредно за тях и трябва да падне.Затова започнаха война срещу ГЕРБ по всички нива на държавата(в парламента,в администрацията,в съдът, в полицията,в медиите и даже вътре в ГЕРБ)за да се предизвика падане на правителството.Войната с комромати достигна апогея си но рано или късно ще се разбере че повечето от тези компромати са кьорфишеци и са само за пред народа защото в съдът не им вършат никаква работа.Ако имаше нещо вярно в тях до сега и Цветанов и Борисов щяха отдавна да са в затвора защото те са хората които им мътят водата.Войната с компроматите продължава и в момента защото страхът от връщането на ГЕРБ на власт е голям.БСП винаги са използвали други да им вършат мръсната работа и това сега е Сидеров който само се мести като една цветарка от цвят на цвят и търси само изгодата.Добре че Борисов навреме се усети и махна тоя лудия от главата си защото с него само проблеми щеше да има и то не само в България ами и в Европа.

2013.06.27 | 15:18

47
Много дълга мисъл си изказал.

2013.06.27 | 15:17

45
Няма смисъл да се делим на червени, сини или розови.Те точно това искат.Няма ГЕРБ,Няма БСП или ДПС както и Атака.Да изметем всички тия помияри които са приели че да си депутат е професия.Нека да има велико народно събрание и да се смени изборният кодекс.Нека гласуването да стане задължително и процентът за влизане в парламента да падне до 2,5%.Депутатите да са най много 160 на брой а не като сега 240.Нека да им се намалят субсидиите на партиите от държавата.Има да се направят толкова много неща но нов бардак със стари к*рви не става!!!ЗАТОВА ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!!!

2013.06.27 | 15:17

44
ATAKA AUT
Болен Помияра и СерГей Падала

2013.06.27 | 15:16

37
от началото на тройното комункопелдашко управление на БСП-Атака-ДПС,14 млади българи се самоубиха което е абсолютен рекорд.Тези помияри докараха само за 20 дена хората до пълно отчаяние,и ги принуждават да слагат край на живота си.Да изметем червеногъзата еничарска сган от парламента.Народът срещу мафията..

2013.06.27 | 15:17

43
такива лумпени като теб не дават на това правителство да направи нещо . ами оставете ги да работят бе откачалник.j
az

2013.06.27 | 15:16

39
БСП създаде ДПС,а двете заедно създадоха Атака.....Мафията официално си има правителство.Олигарски е влечуго на конци.....Само ГЕРБ може да спаси България и да върне държавата на гражданите

2013.06.27 | 15:17

42
какъв герб какви пет лева бе идиот с идиот . такива нищожества като плевнелиев с офшорките и имотите по морето като тъпата тиква и ония грозния с апатаментите ли ще ни оправят бе а . теб сигурно редовно си те оправят . ТОЧНО ТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА НИ УЧАТ НА МОРАЛ И ПРИНЦИПИ .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини