Благоевград отново въстана срещу Муса Палев

  • 16 юни 2013 20:57

  • 3637
  • 6
Благоевград отново въстана срещу Муса Палев
© Булфото

Десетки благоевградчани излязоха пред сградата на Областна администрация-Благоевград, за да изразят недоволството си от назначението на Муса Палев за губернатор на Благоевград, предаде Дарик.

Партийни лидери, граждани и представители на НПО се обединиха около идеята да протестират докато новоназначеният областен управител не се оттегли от поста. В знак на протест, пред административната сграда бяха разпънати и 3 палатки, които ще останат там, докато Палев не бъде сменен, увериха недоволните.

Това е вторият протест срещу назначаването на представителя на ДПС за губернатор. Решението на МС предизвика вълна от недоволство в Благоевград. След назначението на Палев, в петък бе организиран протест от партийни структури, граждани и представители на НПО. От местаната структура на БСП пък решиха да оттеглят кандидатите си за зам.-областен и секретар на Областта. Становището бе депозирано лично до Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Паралелно с протеста срещу Муса Палев бе организиран и друг - стотина души протестираха срещу кабинета "Oрешарски. Събралите се скандираха "Мафия" и "Всички в затворите". Недоволните направиха и мирно шествие, което започна от АУБ, премина през полицейската дирекция, през главната улица и завърши отново пред висшето учебно заведение.

Протестите в Благоевград протекоха нормално. Около 30-ина полицейски служители охраняваха митингите. Очаква се утре към 06.30 часа сутринта недоволни граждани да окупират сградата на Областна администрация, като целта е да възпрепятстват достъпа до кабинета на новия областен управител.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3637 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.07.13 | 16:45

6
БРАВО БЛАГОЕВГРАДЧАНИ.САМО ТАКА .НИЕ СМЕ СЪС ВАС.СМЪРТ ЗА ДПС.СМЪРТ ЗА ЦЯЛАТА СМРАДЛИВА ЧИТАШКО-МАНГАЛСКА СГАН.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

2013.07.13 | 16:45

5
Долу ръцете от другаря Станишев – виден теоретик и деец на международното соц.движение, предсадател ва ПЕС-овете, радетел на дружбата между БСП и ДПС. Народа масово се е вдигнал в защита на здравите сили в БПС и на др.Станишев. Първи излезнаха на протестен митинг циганите от Раднево, последваха ги трудовите колективи от от Мала и Голяма Фуча, Горно и Долно Уйно, Горно Долно Нанагорнище, в заводи и фабрики / има ли още/, по площади, улици и кози пътеки.Борбата в защита на другаря Станишев получи международен отзвук. Утре започват предупредителни стачки в Долна, Горна, Средна, Екваториална и Френска Гвиана, на Изток, на Запад, на Север, на Полюсите. Но пасаран. Долу империалистите и техните слуги от ГЕРБ. Да живее др. Станишев ага, др.Местан ага и Сидеров ага. Вечна дружба между ДПС и БСП. Де Пе Се, БеСеПе.

2013.07.13 | 16:45

4
Само един безкрайно прост народ,може и го допусна да се случва повече от 20 г,една етно-партия да бъде непрекъснато балансьор или политически рефер на съдбините му,който се решават от парламента.Разхвърляйки милиони гласове м/у всякакви политически акробати, автоматично даваме солидно парламентарно присъствие на ДПС.т.е....Хем не го щат на хорото,хем без него не могат!".От чисто болнавите политически амбиции на Костов,да бъде контра на БСП през далечната 1992-93,той им узакони присъствието като парламентарна партия.,Защото истината винаги е истина.Само БСП и зелените" бяха против превръщането на едно етно-движение в партия.(стигна се дори до съда)Железният електорат на Доган,винаги ще го държи в центъра(идеалната позиция-хем опозиция,хем във властта),но никога с носене на политическа отговорност.Доган е наистина гениален политик за нашите ширини.Тихомълком подготвиха и подготвят високообразовани и ерудирани млади хора в най-добрите западни университети.Коя наша партия прави това?Това са хората,който съвсем законно претендират и още по-силно ще претендират за властовите ресурси в средният и висш ешелон на властта.И ще го постигат все по успешно.докато българите не спрат с кръчмарското политиканстване от типа.."ГОРЕ-ДОЛУ.ДА ЖИВЕЙ!"

2013.07.13 | 16:45

3
Само един калпав народ не отиде да гласува и сам си разказа отново играта

2013.07.13 | 16:45

2
ТЪЖНО Е , НАПРАВО СМЕ БЕЗСИЛНИ, ГОСПОДИН ДОГАН ОТНОВО НИ НАГРАБИ ДА НИ ОПРАВЯ,
123

2013.06.17 | 17:06

1
Я го хванете и му ударете едно е**не.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини