Проф. Вучков: Цачева се облича като коледна елха и разсмива, не респектира

  • 24 май 2013 16:46

  • 7143
  • 21
Проф. Вучков: Цачева се облича като коледна елха и разсмива, не респектира
©

Преди 89 г. целият български народ посрещаше 24 май с отворена и пламнала душа. Не така, както отделни групички тука. Милиони българи заливаха всички възможни и невъзможни пространства, извиваха се безкрайни хора, веехме ликовете на Кирил и Методий... Това беше едно всенародно, спонтанно, неудържимо въодушевление. А днешното е едно маломерно, с нищо не приличащо на онова, което бе преди 1989 г.

Сега се строяват някакви групички пред библиотеките и по поръчка викат „Ура!“. Защото народът е бездуховен. Ние тогава деляхме вдъхновението, а сега делим хленченето си. Това каза в редовния си петъчен коментар по ТВ7 проф. Юлиян Вучков. Той коментира днешния празник 24 май.

„Това е празник на цялата култура, но преди всичко на словото, на писмеността, искам да кажа, че през хилядолетията ние сме родили велики писатели – Ботев, Вазов, Яворов, Смирненски, Елин Пелин, Йордан Йовков, Димитър Димов, Димитър Талев. Това са колоси, които биха завладели всички хора от всички краища на света. Но те не са завладели пазара, защото кирилицата е по-малко разпространена в Европа. Истината е и че ние много се мразим българите, злепоставяме се, вместо взаимно да си помагаме, да си подаваме ръка. Ние българите коленичим пред чуждите успехи, макар и нищожни. Книжарниците са препълнени с тъпи, бездарни преводи на книги, главно от САЩ, а ги няма нашите български писатели“, заяви емоционално професорът.

„Нямаме таланта, организацията да рекламираме онова, което е създал нашият български народ. Нашите емигранти са едни комплексари, затворили се в еснафщината си изобщо не мислят за необходимостта да популяризират по света онова, което е създал българският писмовен гений“, допълни той.

Проф. Вучков смекчи тона си и посочи и положителните страни на българския народ. „Нашият народ е изключително надарен. Той е вършила чудеса в материалното и духовното строителство. Той е жизнен, с много богато въображение. Българите са много добри актьори, за разлика от другите нации, които са скучни, безлични. Но за съжаление българинът след 89 г. не разви своите достойнства, а се опростачи – заради онази върхушка, която ни управлява след 89 г. Тая политическа класа не се интересува от българския гений, тя се интересува само от себе си. Аз казвам – няма да приема сегашната парламентарна общност, тъй като тя е достойна за психиатрията и лудницата. Няма да я приема, защото тя няма да се раздели с милионните си паритети субсидии, с раздутите си заплати, с антинародния социален данък. Няма да премълча и факта, че всичките тези неща Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа остро и категорично им напомни. И докато той говореше, от ГЕРБ и БСП цинично и наголо се хилеха от местата си. Но аз не искам и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да ни управлява. Това е един юмручен, войнстващ политик, с двойнствено поведение – хем е така, хем не е така“, обясни Вучков.

„ГЕРБ предлага Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да стане председател на Народното събрание. Преди време, когато Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г гостува в моето предаване, му казах съвсем добронамерено: „Кажи й че тя се облича като коледна елха и тя разсмива, а не респектира парламента. Тая самодоволна и празнословна госпожа не прие моите съвети. Дори Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е далеч по-самокритичен. Ами Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно – един човек, известен с грубиянщината си, с липсата на възпитание и мафиотското си говорене. А какво да кажем за Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която прилича на ходеща карикатура и ни е втръснала с мафиотското си дърдорене. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21? Той е една прелетна птица. Той ни докара антинародния, мафиотския плосък данък. Да не говорим за начина, по който се отнесе към учителската стачка и я нарече „седянка“, каза професорът.

Той заяви, че няма да приеме „такова лъжепрограмно правителство, което ще бъде марионетка на енергийната мафия“. „Това програмно правителство ще замита всички мръсотии, всички грабежи, които натрупа енергийната мафия. Няма да се съглася да ни управлява ДПС – една незаконна българска, а и турска партия. Няма да се съглася да се толерират грабителските обръчи от фирми. Не искам да ни ръководи господин Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в – един бивш агент на ДС. Този Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в иска да продължи да съществува плоският данък, който ще продължи да мачка моите бедни приятели – българските турци“.

„Преди 2 години, когато сурово критикувах Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, аз му казах много тежки неща. Критикувах безпощадно цялата му външна и кадрова политика. Но той не ме упрекна. Но аз съм преследван от червената върхушка в продължение на 16 години. Махнаха ме от толкова телевизии. Сега могат да ме отстранят и от тази, защото червената върхушка не прощава. Но аз не се предавам няма да продължа да притискам! И ГЕРБ, и БСП, и „Атака“, и ДПС ще бъдат подложени на моята сурова, безпощадна критика! Аз мечтая в България да дойде нова партия, която да бъде контра на тях – да ни освобождава постепенно от мръсотиите, с които са ни засипали. Ако ние не се отървем от тези партии, ще затънем в хаоса и може да стигнем до военно положение“, заяви проф. Юлиян Вучков.

Последвайте канала на

7143 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2013.08.04 | 20:27

21
смешен изкукал дъртак

2013.05.25 | 17:46

4
do kolko misli tova i dali e s dobri namereniq kam dobroto na balgaria, e drug vapros,no kato cqlo komentarite i razsajdeniqta na profesora sa edni ot nai-dobrite,ot koito trqbva da se pouchava nashia narod.
МАХАЙТЕ СЕ ДОЛНИ ОТРЕПКИ

2013.05.25 | 17:09

2
ДА ЦАЧЕВА КУХА , ПЛЮЕЩА ПАЧАВРА !!!!!
Д

2013.08.04 | 20:26

20
Професора е напълно прав , но интелектуалното и образователно ниво на българина е толкова паднало след 89 ,че няма как да бъде разбран а само оплюван.
donika50

2013.05.25 | 17:47

10
Вярно е. Нито е изкука,нито плюещ,нито пък е велик.Просто е начетен интелигентен с остро критично око.Нека младите да знаят,че това е едно от най-хубавите неща преди Десети ноември 1989г.,всеки можеше да учи и завърши качествено образование.С изпити за ВУЗ и безплатно.Проф.Вучков е един от тях.Тук някакъв Чолаков го сравнява с бай Ганьо,което е глупаво.Гледала съм всичките му предавания и гости.Почтено държание и остра критика.С Бойко беше много критичен,дори му отказа почивка.Така,че е ясно кой го приема,и ясно кой не иска.Нарича се мозъчни гънки.Още нещо.Същото мисля за Сидеров.Защитава България и народа,но постъпките му са ученически/случая с вратата на МС и журналиста от СКАТ/.Затова никога няма да стане премиер.
Великия

2013.05.26 | 10:39

19
Еми те наште депутати отиват там всеки да си покаже новото костюмче , превърнаха Парламента в сбирщина на суетни хорица / сещам се за едни музикални награди на една компания , пропита от същата суета/ ...

2013.05.25 | 17:47

11
razsmiva???//smeshno li e tova , za koeto govori,che balgaria e izkliuchitelno zle??? ne e smeshno , a e tragichno i sramno da se govorqt i obsajdat podobni polojeniq
финки

2013.05.26 | 03:12

18
Било трагично и срамно да се говорят и обсъждат подобни положения....хахахахаххахахахахахах... смях се с гъза си,благодаря ти.

2013.05.25 | 17:48

17
"Сега се строяват някакви групички пред библиотеките и по поръчка викат „Ура!“ а то па тогава не викахме по поръчка - и "Ура", и "да живее", и т.н... аре изкукалия професор да си ходи да лее мъдрост в старческия дом.
Dr

2013.05.25 | 17:48

16
IQ тест: http://test.zalata.net/r/4973/
локи

2013.05.25 | 17:47

15
Вучков, правиш физиономии достойни да влязат в клип на Prodigy - No Good ..... Време е да се пенсионираш старче ,беше добър по-едно време, но за малко слез. Вучков ,нека дойде друг шут !!!!

2013.05.25 | 17:46

6
Този плюещ ИДИОТ, дето обиколи всички "медии", заради парите, който е готов да оплюе и майка си и баща си седнал да ни дава акъл. Освен това е "професор", ама ганйовски, достоен за перото на Алеко Константиов.
;)

2013.05.25 | 17:47

14
ти си пък пишещ идиот :))) Ганйо :)))

2013.05.25 | 17:46

9
Не че Вучков ми е корифей, но казва истини, за които дори вече не се замисляме от оскотяване. .... пише се "ганьовски"
безименния

2013.05.25 | 17:47

13
хахахах тоя е от нашта партия-ЛУДИ ШАШАВИ И ДИВИ
svidetel

2013.05.25 | 17:47

12
Pokrai cirkovete na debila Volen bqhme pozabravili za tozi narcisti4en maniakalen kreten :-)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини