Отлагат избора на нов шеф на НОИ за наесен

  • 28 юли 2011 07:07

  • 1465
  • 0
Отлагат избора на нов шеф на НОИ за наесен
©

Голяма част от групата на ГЕРБ стоят зад новопоявилия се кандидат Тодор Шопов, който е член на консултативния съвет на Сметната палата, но финансовият министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи държи на своя фаворит Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

Петков е бивш зам.-шеф на КФН. "Ще има нужда от висш арбитраж, а премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г едва ли ще иска да се конфронтира с депутатите си преди избори", обясниха депутати от мнозинството, пише в.  "Сега".

В надпреварата за шеф на НОИ, както заръча премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вече са трима играчи - Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. , Тодор Шопов и Георги Георгиев, за когото се знае, че идва от системата на НАП.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1465 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини