България и Швейцария ще си сътрудничат в борбата с детската престъпност

  • 27 юли 2011 12:17

  • 806
  • 0
България и Швейцария ще си сътрудничат в борбата с детската престъпност
© Интернет

В присъствието на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, трима министри – вътрешният Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, правосъдният Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, който отговаря за управлението на европейските средства, главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев и посланикът на Швейцария у нас Регина Ешер подписаха Споразумение за Тематичен фонд „Сигурност”.

Документът е част от двустранна програма за сътрудничество за намаляване на икономическите и социални неравенства в рамките на разширения Европейски съюз.

Швейцария предоставя около 10 млн. швейцарски франка, насочени към укрепване на системата за сигурност, борбата с организираната престъпност и подпомагане на реформите в съдебната система.

Cпоразумението отваря пътя за двустранното сътрудничество в областта на сигурността. Сигурността се разбира в един широк смисъл като цел – гражданите трябва да чувстват максимално, че техните права са добре защитени, че полицията разполага с добро оборудване и подготовка, че действа като техен приятел.

Трябва да има усещането, че съдебната власт е надеждна.Viarvam,че средствата ще бъдат усвоени напълно с качествени проекти. Повишаването на курса на швейцарския франк напоследък ще направи средствата повече.

Към днешна дата става
въпрос за 128 млн. лева.

Последвайте канала на

806 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини