Калин Георгиев няма да подава оставка заради СРС-та

  • 24 април 2013 18:10

  • 913
  • 0
Калин Георгиев няма да подава оставка заради СРС-та
©

Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет главният секретар на МВР обяви, че няма да подаде оставка заради скандала с подслушването в силовото министерство.

„Не живея с мисълта да съм главен секретар, но ако сега подам оставка, това може да се изтълкува, че признавам вината на разследваните от прокуратурата служители в МВР", каза Георгиев, информира БТВ.

Изявлението на главния секретар на МВР идва на фона на активната работа на прокуратурата по скандала с подслушванията, който се развива успоредно с предизборната кампания. След осемчасовите разпити на зам.-председателя на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа вчера, днес и председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на беше призован да свидетелства по собствения си сигнал. Именно лидерът на левицата подаде данните до прокуратурата за незаконното използване на СРС-та срещу политици, бизнесмени и общественици.

Последвайте канала на

913 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини