Атанасов: Хората от ГЕРБ са оперирани от срам

  • 22 април 2013 08:14

  • 1470
  • 6
Атанасов: Хората от ГЕРБ са оперирани от срам
©

Сега започнаха проверките в ГДБОП, защото натискът от страна на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа върху прокуратурата и МВР вече не е същият. Затова едва сега разследват Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Това заяви в предаването "Добро утро, България!" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от БСП.

По думите й, законът, обвързващ Главната дирекция за борба с организираната престъпност, специално е бил променен заради Флоров.

По думите на Красимир Ципов от ГЕРБ, обособяването на ГДБОП се е наложило от изключително критичен европейски доклад, който е констатирал, че в страна има сериозни проблеми, свързани с престъпността.

Хубаво е да проверявате хората, които назначавате на толкова важни позиции, обърна се Атанас Атанасов от ДСБ към Ципов. Откъде толкова смелост у хората от ГЕРБ, попита Манолова.

Господин Флоров не е наш човек. Той работи в системата на МВР още преди да я има политическа партия ГЕРБ, отговори Ципов.

Имам чувството, че някои от хората в ГЕРБ са оперирани от срам, коментира Атанасов.

Ципов защити позицията на ГЕРБ, че шефът на антимафиотите е станал поредната жертва на предизборната война. Аргумент в подкрепа на това е фактът, че предишните управляващи са знаели от 14 години, че Флоров е корумпиран, но нищо не са направили. Ген. Атанасов упрекна Ципов, че като председател на вътрешната комисия носи лична отговорност и отдавна е трябвало да даде Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна на прокурор. По думите на Атанасов, от МВР са оказвали политически натиск върху прокуратурата и са рекетирали бизнеса у нас. Ципов заяви, че няма доказателства за оказван натиск от страна на ведомството върху бизнеса и съдебната власт. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на не прие аргумента. Цветанов натискаше прокуратурата, заяви тя и обобщи, че управлението на ГЕРБ е било изцяло управление чрез всяване на страх.

Последвайте канала на

1470 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
мръсна сган

2014.08.31 | 23:29

6
Ей противни гадни комунистчета. Ще ви изнесем на 12 май !! ГЕРБ С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО!!!
ц4

2013.04.22 | 17:16

1
Те от ТИМ там сега си бият ( за честни избори ) във Варна и изнудват хората ,че ако не пуснат за ГЕРБ остават без работа или ще останат тепърва без работа ако дойдат комунистите или АТАКА на власт , а не мутробратовчедите им от ГЕРБ !
Центурион

2014.08.31 | 23:29

5
Атанасов: Хората от ГЕРБ са оперирани от срам => Ние това го знаем отдавна всички комунисти са едни и същи ! Срама , образованието ,честността , трудолюбието и още много други неща които за всички останали е нещо обикновено те са оперирани от него или никога не са го притежавали !
СВРЕДЕЛ

2014.08.31 | 23:29

4
А бе, ситроенче, ти какво имаш против ТИМ? Когато нещата вървяха по време на "златния дъжд" (дрога, казина, контрабанда, пране на пари, безконтролни строежи по морето, БСП-ДПС-НДСВ заменки и т.н.), ТИМ не пречеха на никого, нали? Тъкмо напротив - бяха нещо като мит на местния патриотизъм. Те са частна корпорация и никой не може да се обявява срещу частни собственици, ако не се нарушили закона - противоконституционно е. ГЕРБ ще помогнат и на теб, макар че не го съзнаваш!

2014.08.12 | 22:04

3
Не се напъвай,Танасе.Парламент няма да видиш.

2014.08.12 | 22:04

2
КРАДЕЦЪТ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини